![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Zapraszam serdecznie na ciuszkową wymiankę!!! Wstąp, nie pożałujesz ;)
WĄTEK NIEAKTUALNY PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU
SZUKAM! UWAGA ZA RZECZY NA CZERWONO oddam wiele, poszukam poza wątkiem!!! bluza Adidas oldschool xs, s Tregginsy na zamek(nie gumkę 34/36) najlepiej H&M OPRÓCZ TEGO SZUKAM: dobry podkład w żółtej tonacji wydłużający tusz do rzęs jeansy rurki 34/36 elastyczne, chętnie z sieciówek, za firmowe typu Lee, Wrangler, Levis poszukam poza wątkiem!!! jesienne butki, kurteczki, ewentualnie krótsze płaszczyki bielizna (góra 65,70 A, małe B, push-up, dół s) , jakieś ciekawe komplety itp. ;> ołówkowe sukienki, spódnice (wyższy stan) xs/s, sukienki nietoparzowate radical ampułki do włosów 1.sweterek (jest mniej czerwony niż na zdjęciu, bardziej czerwony)C&A rozmiar niby xs, ale na s, m teżjest ok stan bdb, jest cudowny, cieplutki, dobry jakościowo i ładnie podkreśla figurę ![]() 2. Błękitna dłuższa tuba rozmiar ok. M stan -bdb (małe zmechacenia) 3. Bershka malinowa bluzka stan -bdb (małe zmechacenia) rozmiar S ale to raczej M 4. czarny sweterek Cropp rozmiar ok. S ale jest dość uniwersalny na xs i na m też ok, stan -bdb niewielkie ślady użytkowania, mega ciepły, 5. Kobaltowa, luźna tuniko-bluzka, firma TU rozmiar coś koło M, ale jest uniwersalna stan bdb 6. Sweterkowa sukienko-tunika kolor pudrowy róż, rozmiar ok. m stan bdb z malutkim minusem, Z WYMIANKI MOŻNA O NIĄ PYTAĆ ALE CZEKAM JESZCZE NA POTWIERDZENIE OD POPRZEDNIEJ WŁAŚCICIELKI ŻE MOJA PACZUSZKA DOSZŁA ![]() 7.Brzoskowiniowa tuniko-sukienka terranowa stan bdb rozmiar xs, na s, też ok stan bdb z malusieńkim minusem ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-10-26 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam serdecznie na ciuszkową wymiankę!!! Wstąp, nie pożałujesz ;)
1. Nowa tylko mierzona dłuższa bluzka Reservesd, imprezowa intensywanie niebieska, baardzo obcisła rozmiar XS, materiał coś a la lateks, ale taki delikatniejszy, trudno powiedzieć
2. Pasiak H&M xs/s minimalnie zmechacony 3. Nowy tylko mierzony swetetrek Terranowa, guziczki przy rękawkach, rozmiar S, na żywo nie prześwituje tak jak na zdjęciach ![]() 4. KAMIZELKA jeansowa OASIS 36 stan bdb wiązana z tył na rzemyki 5. Bluzka long w paski, rozmiar M 6. Ciemno zielony kardigan Zara rozmiar S 7. Tuniczka Fishbohne xs/s Zip stan -bdb bardzo minimalnie zaróżowione białe paski, ale trzeba się przyjrzeć żeby to dostrzec 7. Gnieciona biala bluzeczka wyhaftowane kwiatuszki, dobra na s/m bardzo ładnie dopasowuje się do ciała, stan bdb
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-10-03 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Śliwkowa tunika oldschool H&M z gumką w pasie rozmiar 32 ale to 34
2. Pastelowa sukienka z New Yorkera-krój ala syrenka, boska rozmiar 34 ale jest elaastyczna więc na 36 też ok, ubrana 2 razy, 3. Sukienka ołówkowa w kratkę H&M, moja najulubieńsza chyba piękne stonowane kolory, rozmiar S, jedna wada myślę że widoczna na zdjęciach coś jakby takie zmechacenie widoczne z bliska, 4. Boska ażurowa kamizelka z perełkami, rozmiar uni, brakuje kilku perełek ale to trzeba się bardzo dokładnie przyjrzeć, świetnie wygląda z pudrowymi różami, ale nie tylko
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-10-03 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Czekoladowe rybaczki Diverse, śliczne ale na mnie za duże rozmiar z metki 26 ale to ok. 36
2. Mega fajne hawajskie spodenki Cubus o wiele lepiej prezentują się na żywo stan bd 3. Krótkie spodenki moro New Yorker, 36, z wymianki niestety na mnie za duże 4. Spodenki w hawajskie kwiatki, Gap, rozmiar z metki xs, ale to raczej S,
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Trapki DooDogs ze Street'a klasyczne czarne za kostkę, ubrane raz więc praktycznie nówki , rozmiar 37, bardzo porządne dałam za nie stówę więc najchętniej za rurki/inne buty
2. Koturny ala trampki, są super, mega wygodne ale na mnie za duże rozmiar 38, lekko pobrudzone klejem, ZDJĘCIE SPECJALNIE ROZJAŚNIONE 3. Buty do kosza Kipsta praktycznie nowe miałam je raz na sobie, ale trochę leżały, przed wysyłką umyję, fajna wyższa cholewka, rozmiar ok. 37,5,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-09-27 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. .Piękna torebka listonoszka Jane Shilton, w stylu retro, kolor mlecznej czekolady (ciemniejszy niż na zdjęciu) perełka oddam za coś super, malutki - za zarysowania na sprzączkach, i jedno minimalne na dole materiał bardzo porządny
2. Sportowa oliwkowa torba Adidas, mieści A4 3. Landrynkowa torebka C&A
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.Nowe korale Terranoa zawiązywane na tasiemkę
2.Nowe drewniane korale Terranowa 3.Bon do włoskiej restauracji na Rynku w Krakowie za 50 zł 4.Śliwkowy pasek na talię Terranova troszkę zrysowany ale w rzeczywistości prawie tego nie widać 5. Paletka Willi Smitch z pędzelkiem, piekne kolory do codziennego makijażu, zużycie minimalne na zdjęciu 6. Paletka Sephora (porysowane pudełeczko) fiolety, zużycie widoczne na zdjęciu,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-09-30 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kapelusz Reserved taki sam jak ma majka
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SUPER DOKŁADKA!!!
Przepiękny dwurzędowy płaszczyk C&A w kratę, krótki, pagony, mega cieplutki (z domieszką wełny) ale nie gruby!, podkreśla talię, bardzo twarzowe kolory, rozmiar 36 ja nosze xs/s i jest ok ![]() ma jedyną wadę-zmechacenia, ale mogę go ogolić przed wysyłką ![]() wymienię na coś naprawdę MEGA: firmowe rurki, inne okrycie wierzchnie, kilka rzeczy ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-09-11 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
2. Rurki Reserved, wzór wężowej skórki
coś u mnie?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za "Jasne jeansowe, błękitne rurki New Yorker "?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za korale?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
2. Sukienko-tunika, Reserved kolorek to głęboka butelkowa zieleń, rozmiar M ale jest uniwersalny na xs/s też ok oddam za coś super bo jest prześliczna i kapelusz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 3.Legginsy ala jeans z zipami grubszy materiał stan -bdb, rozmiar od xs do s?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Pasuje mi
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kurcze zaje*** mi się podobają te rurki reserved w skórę węża ale nie wiem czy bym się odważyła w nich wyjść na ulice
![]() ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety na razie nic
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
2. Sukienko-tunika, Reserved kolorek to głęboka butelkowa zieleń, rozmiar M ale jest uniwersalny na xs/s też ok oddam za coś super bo jest prześliczna ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.