![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam:)
nieaktualne
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam:)
nk
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dddd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Ja bym potestowała Clarinsa pod oczka ![]() Tym bardziej,że wkrótce będę w Gdańsku. Zajrzyj,może Ci się coś spodoba. W razie czego mam też nową Biodermę i coś do pielęgnacji biustu poza wątkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam
pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hey! cos u mnie za tusz loreal lub maxfactor?
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- [QUOTE=karola11;20937282]cos u mnie za: 8.*SEPHORA-płyn do mycia pędzli,użyty 2-3 razy,minimalne zużycie?[/QUOTE z wątku niestety nic,ale masz moze coś z mojej listy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...jacy-biust.htm i droższy: http://tolpa.pl/pl/products/143/show...drnej_sylwetki Szkoda,że nic z wątku Cię nie zainteresowało prócz lakieru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
odpisałam w Twoim wątku
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no niestety z listy chyba nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szkoda,a i te fajne rzeczy Ci zeszły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
a u mnie nic nie znajdziesz za micel sephory i krem clarinsa pod oczy?zapraszam do obu wątków
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się mac i mgiełka,napisałam w Twoim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wrrr,...odpisałam Ci długiego posta i mnie wywaliło z netu
pisze ponownie..z antyperspirantów to nie mam nic wartego uwagi, fakt, że przypomniałaś mi,że mam SVR spirial i nie używam, ale od wilgoci zlazły mu naklejki i się nie nadaje do ludzi ten w wątku to jest dezodorant perfumowany więc chyba nie antyperspirant z lakierów, też mi przypomniałaś, że mam do wydania niemal nowy lakier inglot kolor 167. To taki jasny róż ale wpadający w fiolet i zgaszony beż. We flakonie leciutko perłowy ale to nie perła. pani mnie zapewniała, że to taki myk, żeby się lepiej rozprowadzał a wygląda jak krem. I faktycznie, na paznokciach nie ma perły tylko ładny połysk. Kolor jest rewelacyjny ale niestety nie dla mnie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
link do mgiełki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-twarzy.htm hmmm... to raczej zrezygnuję... te dwa produkty ode mnie są warte mniej więcej tyle, co twój EISENBERG ![]() Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-07-26 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mac to też luźna propozycja.podasz linka przeczytam i dam za chwilę znać,ok? ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- mgiełka moze i fajna,tylko jak i kiedy ją nalezy uzyć?Mój krem 375zł,mam paragon,świeżutki,wczoraj kupiony,jeszcze się rusza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
fotki lakieru mogę wstawić jutro ale znając mój talent i tak nie złapię koloru
![]() svr jest używany (to spray) więc chyba nie do wymiany jednak ![]() z Twoich wish to nic nie mam , a szkoda bo dosłownie z tydzień temu zrobiłam czystkę w ciuszkach córki i dwa worki zabrała siostra dla jakiejś obcej baby ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No wiesz,ja Ci nie proponuję wymiany Clarinsa na Lirene
![]() Toż napisałam,że szkoda,że Cię nic nie zainteresowało z wątku ![]() Ale jakbyś miała okazję,to potestuj ten niepozorny kremik,bo moje doświadczenie mówi,że te wszystkie Biothermy się nie umywają do niego. Wierzaj mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no fakt, to też się zapędziłam z propozycją
![]() link do mgiełki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-twarzy.htm MAC-a mam od annamonica ![]() link do oryginalnej strony MAC PRO [to kosmetyk profesjonalny dla wizażystów]: http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD1541 Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-07-26 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten link ma jakiś błąd. no cóż Eisenberga wolałabym oddać za krem,na którym mi zalezy,a za sam micel LPR nic nie znalazłam,może innym razem nam sie uda ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-07-26 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
uznałam,że jutro i tak nie zrobię lepszego zdjęcia bo nie umiem to dziś wstawiam
![]() lakier jest mniej perłowy i jaśniejszy w rzeczywistości. SVR ma datę do 06/11 i jest go jakaś połowa ze 100 ml. On ma taką kremową konsystencję więc jest diablo wydajny. To 50 ml starczy spokojnie na parę miesięcy (to nie jest taki spray jak ..no nie wiem..w rexonie ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no wiesz, że bym oddała, ale nie dałoby się jeszcze większej wymianki skręcić? żeby się bardziej opłacało? nic Ci u mnie już nie wpadnie w oko?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Mam płyn micelarny Ziaja sopot spa. Ten balsam po goleniu jest z Eveline i kosztował ok 10 zł. Może potrzebujesz czegoś praktycznego?Mam w moich zapasach antybakteryjną nić do ząbków z fluorem i regenerujący krem do rąk Garniera
![]() Mogę dorzucić tez próbeczke Sisley Hydration Intense Anti-Aging 3 ml ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-07-26 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.