|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
poradzcie-gdzie jechac
czesc, mam duzy klopot. Otoz dostalam zaproszenie od firmy na seminarium ogolnopolskie. mam do wyboru dwa terminy w roznych miastach- moj szef jedzie do jednego-juz to postanowil zaplacil i nie zmieni decyzji. Ja sama nie wiem gdzie mam jechac bo fakt faktem naszed stosunki sa bardzo napiete a ja nie chce spiec na seminarium w hotelu gdzie bedzie 400 innych gosci. I mam ochote w sumie pojechac do drugiej miejsowosci sama(musialabym poszukac noclegow i sie zogranizowac). Tam gdzie on jedzie nocleg i wyzywienie jest zapewnione. Co powinnam zrobic? czy moge się wylamac? pomozcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: poradzcie-gdzie jechac
Zastanów się, czy to wyłamanie się nie pogorszy jeszcze stosunków między wami?
Jeśli nie, organizuj sobie gdzie indziej, po co się stresować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czy powinnam ulec i jechac? a jak wybuchniemy na sali? przyjezdzamy dzien wczesniej i mammy dizen rozrywki-gory i grila bedzie sporo osob;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DOMator
|
Przy 400 uczestnikach możesz pojechać w to samo miejsce co szef i prawie go nie widzieć na oczy. Możesz wchodzić do sali kiedy on już tam będzie i usiąść w innym miejscu obok jakiś sympatycznych osób. Podobnie podczas pierwszego integracyjnego dnia możesz poszukać ciekawszego towarzystwa niż szef i kiedy co jakiś czas staniecie obok siebie z uśmiechem zapytać jak się bawi
![]() W ten sposób napewno nie dasz powodu do kolejnych tarć spowodowanym tym, że unikasz szefa itp. Sporo zależy też od charakteru szefa, ale to ty znasz go lepiej niz my ![]() Dobrze, że ja mam fajnego szefa i takie problemy mnie nie męczą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.