|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Cudna Vipera
W ostatnim poście dotyczącym próbek pytali się mnie czy prowadze salon lub sklep no i pomyslałam sobie, że to koniec, bo skoro nie prowadzę działalności to nic nie dostane, a tu dzisiaj mail o takiej treści:
Miła Pani Aniu, Wysyłam Pani próbki trzech Fluidów Rozświetlających oraz Korektor Rozświetlający. Lubi Pani rozświetlenia, dlatego wyślę też Pani jeden z błyszczyków "Tęczowy Blask". Pozdrawiam, Teraz tylko muszę czekać aż dostanę próbki, mam nadzieję że mnie nie zawiodą, bo już wysłałam e-mail dziękczynny ![]() Z innych firm dostałam e-maile a próbki z Idei 25 tylko dwie, mają minusa i to dużego.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Cudna Vipera
wow
![]() te blyszczyki maja fajne blyszczace drobinki
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Cudna Vipera
ja też napisałam do vipery.mnie wprawdzie nie pytali czy prowadzę sklep, ale nie mają zamiaru nic wysłać, odpisal, żebym rozejrzała się po sklepach w poszukiwaniu próbek, a w razie jak czegoś nie będzię można dostać, to oni mi doślą.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.