|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Do użytkowniczek JT Lancoma (małe dochodzenie;)
Właśnie odebrałam przesyłkę z allegro i zabawiam się w detektywa
![]() ![]() ![]() Cmokaski dla Wszystkich ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Do użytkowniczek JT Lancoma (małe dochodzenie;)
Ja mam fiolet, i pachnie takim cukierkiem ale nie barwi. A u kogo kupowałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witaj ! Ja akurat tego błyszczyku nie miałam ,ale sprawdz czy napis jest bezbłędny . Ja ostatnio na Allegro kupiłam tusz i eyeliner firmy "Lancome" właśnie z takim napisem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam
jesli uznałaś ze produkt kupiony przez ciebie był podróbka ,należy zgłosic to do allegro i wystawic negatywna opinie sprzedawcy z zaznaczeniem ,że sprzedaje podróbki.wiem,że kupowanie na alegro jest zawsze ryzykowne. ale trzeba zrobic wszystko zeby nastepne osoby tez nie zostały oszukane. pozdrawiam i zycze powodzenia w nastepnych zakupach paula(tez allegrowiczka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witaj Paula! Ja zgłosiłam do Allegro,że sprzedający sprzedał mi podróbkę i wszystko wyjaśniłam jednak mimo wszystko uznali ,że z mojej winy nie doszło do transakcji. Gdy zgłosiłam weryfikację aukcji z tym podrobionym towarem to zero odzewu a towar dalej był wystawiony
Ja już w sprawiedliwość nie wierzę ![]() golabku jesli możesz to porównaj swój produkt z oryginalnym w sklepie kosmetycznym, moze wtedy zauważysz jakieś braki lub różnice |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej ja miałam kilka błyszczyków Lancome i raczej zawsze lekko pachniały, mają słodki smak, bardzo lekko zabarwiają usta. Hmmm... też kupiłam parę rzeczy na allegro ale zawsze do tej pory byłam zadowolona, nikt mnie nigdy nie oszukał, produkty były nowe i oryginalne choć myślę że oszustwa zdarzają się tam bardzo często, głównie jesli chodzi o perfumy ale również kosmetyki - podobno najczęściej podrabiane to Shiseido i Lancome właśnie (jest ktoś kto sprzedaje kremy Shiseido których w ogóle nie ma
![]() Lepiej powiedz od kogo to kupiłaś? I nie bój się dawać oszustom negatywa...
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odzew. Ale ja nie jestem pewna czy to na pewno jest podróbka tylko tak się zastanowił mnie brak zapachu.I z czystej ciekawości chciałam to sprawdzić. Kupowałam u sprawdzonej osoby polecanej mi na forum anexy.Pudełeczko się zgadza z orginałem, jest nawet ten znaczek ^. Tylko literki są białe a u nas na tych małych pojemnościach są czarne.Szukałam u nas tego kolorku ale nigdzie go nie ma więc zapaszku nie mogę sprawdzić.Dlatego szukam kogoś kto ma ten kolor wtedy będę miała pewność
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
W każdym kraju występują inne zestawy kolorystyczne tych błyszczyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Miałam chyba z 6 kolorków i wszystkie pachniały. Jedne intensywniej inne delikatniej ale pachnialy i smakowaly jakoś slodkawo zazwyczaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.