![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wyobrażnia na temat - test ..
..
![]() ![]() ![]() Las - jaki jest ? jak sie w nim czujesz ? Kamień- jaki jest ? co z nim robisz ? Woda- jaka jest ? Mur- jaki jest ? co się za nim znajduje ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bokser, licze na Ciebie, ze tez uzupełnisz ![]() ![]() buziaki, chyba wdepne na KW, kuupe czasu mnie tam nie było nie ma co.. ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Wyobrażnia na temat - test ..
Las - ciemny, drzewa iglaste, wysokie, boje się
Kamień, duży jasny, owalny, siadam na nim Woda - wzburzona, fale załamują się, zielono niebieska Mur - średniowysoki, zakończenie ma ozdobne, za nim jest wioska
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dzielna Aniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a jest do tego jakaś interpretacja??
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
taaa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
To może ja spróbuje...
las - zielony, wysokie drzewa, pięknie pachnący,przez korony prześwituja promienie słoneczka kamień - szary, owalny, mokry z wody woda - pięknie turkusowa, czysta, z pieknymi falami mur -brzydki, wysoki, szary, brudny i co z tego wynika? ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
to ja też chce sie pobawić
![]() las- piękny zielony pachnący kamień- mały, płaski,błyszczący- bawię sie nim woda- ciemnoniebieski rwący potok mur - bardzo wysoki nieprzyjemny- a za nim( nie mam pojecia dlaczego) dwa bardzo agresywne psy.... czekam z niecierpliwościa na wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Gość
|
hej
![]() lubie takie bajery ![]() no, to pisze: Las - mieszany, wysokie drzewa, raczej rzadko rosnące (tj w duzych odstepach), slonce przeswituje, czuje sie bezpiecznie i spokojnie Kamien - maly, owalny, lezy na drodze, podnosze, ogladam, podziwiam, odkladam na miejsce i ide dalej Woda - przezroczysta, odcien zielono-niebieski, marszczy sie lagodnie (jest to morze/jezioro - nie rzeka) Mur - wysoki, z kamieni, za nim dziki ogrod (calosc prawie jak w filmie "Tajemniczy ogrod" ![]() napisz szybko interpretacje, byle pozytywna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Las – dużo drzew, ciemny ale jest i słońce, dużo zwierząt, czuję się „swojsko”
kamień – mały, szary, kopię go czubkiem buta i patrzę gdzie się potoczy woda – przejrzysta, czysta, bez fal - spokojna mur – gruby, z kamienia, a za nim łąka ![]() No i co z tego wynika? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witam
ja tez chce ! las - zielony,pachnący,jasny przez konary drzew przedzierają sie promienie słonca ,w środku lasu piekna ukwiecona polana kamien- jasny,owalny,mokry ,gładki woda- błękitna,przejrzysta,żród lana ,zimna mur- wysoki,zimny,kamienny,kry jacy za sobą tajemnicę jak wypadłam? pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Re: Wyobrażnia na temat - test .. Zło wpisz sie plisss, zalezy mi ;)!
hyhyh
![]() ![]() Las- zaciemniony, ale przeswituje słoneczko, pod nogami chrupią gałązki ![]() ![]() Kamien - duzy, ciepły, siadam na nim ![]() Woda - szybka, bystra, górki potok, zimna, płytka, rwąca ![]() Mur- duzy, szary, ciepły ![]() ![]() ![]() ![]() jak sie zło wpisze ![]() ![]() ![]() dziekuje dziewczyny ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Re: Wyobrażnia na temat - test .. Zło wpisz sie plisss, zalezy mi ;)!
Las - bardzo zielony, promienie słońca prześwitują przez drzewa, słychać wodę w strumieniu. Czuję spokój i rekaks.
Kamień - duży. siadam na nim. Woda - niebieska, przezroczysta, zimna. Mur - niewysoki, z nieobrobionych kamieni. za nim jest dom. ![]() ![]()
![]() |
#13 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Las - gęsty, ciemny, boje się...
Kamień - duży,pokryty mchem, cieplutki,dotykam go delikatnie.. Woda - niebieska, krysztalowa, zimna... mur - stary, szary, wysoki...a za nim ciemne ponure zamczysko.. Ola-myslalam żeś pod namiotem..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Re: Wyobrażnia na temat - wyniki :)))
eeee tam Bokser sie nam zasiedział na fakiem
![]() ![]() ![]() kobietki, popatrzcie ![]() las- to Wasza terazniejszosc ![]() kamien- to Wasze problemy i sposoby radzenia sobie z nimi ![]() woda- to Wasze zycie erotyczno-seksualne ![]() mur i to co za nim - to Wasza przyszłosc ![]() fajne nie ![]() ![]() ![]() heheh ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | ||
Nutka nie gryzie!
|
rany boskie!!!!!!!!!!! Agentko co mnie wyszlo!!!??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hyhy, Agentka, obie siadamy na problemach, ja z pewnością siadma by je rozgnieść :-D
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a ja już kiedyś rozwiązywałam ten test na psychologii na studiach, więc nie rozwinę wątku, bo będę tendencyjna
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
heheh
![]() ![]() ![]() ![]() Nutus ![]() ![]() ![]() ![]() Ania ![]() ![]() ![]() ![]() Karola, popracuj nad tą wodą malenka ![]() ![]() ![]() sistar- naucz mnie wyrzucac kamienie ![]() dziewczyny, jestescie debesciarki ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Gość
|
Agentka-Ola napisał(a):
> Las - jaki jest ? jak sie w nim czujesz ? Spokój. Szum liści, polana, łatki słońca na twarzy, ciepło, zapach żywicy, pszczoły zbierają miodek 5 cm od mojej twarzy, ja leżę w trawie i patrzę na chmury śpieszące się gdzieś... głupie chmury. A na polanie letnie popołudnie, spokój... > Kamień- jaki jest ? co z nim robisz ? Chropawy, obły... Zatopione plamki minerałów ożywają w słońcu. Lub jak krzemień, ukryta tajemnica w ciemnej barwie, dopiero pod słońce odkrywa swoją prawdziwą barwę. > Woda- jaka jest ? Miękka, rwąca między palcami, źródlanie zimna i bezwstydnie przejrzysta. Smakuje śniegiem... > Mur- jaki jest ? co się za nim znajduje ? Mur ceglany. Wysoki. Stary. Nieustępliwy. Za nim ogród, odurzający zapachem róż, ze starym drzewem orzecha, do którego przywiązany jest hamak. > Bokser, licze na Ciebie, ze tez uzupełnisz ![]() ![]() Nio, tom się wyprodukował ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
oj Bokser, sie spozniłes, pewnie przez te głupie chmury
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
las-piękny, duży, cichy
kamień - duży chłodny siadam na nim woda - zimna, orzeźwiająca, wspaniała mur - wysoki z betonu (jak w "Sexmisji") za nim las i jak wypadłam, zdałam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
zobacz wyniki Dorciu
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Gość
|
Agentka-Ola napisał(a):
> oj Bokser, sie spozniłes... Jej... nie zauważyłem ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Jej... nie zauważyłem ![]() jej..bokserki ci spadły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
bardzo lubię takie teściki.
I o ile teraźniejszość ok, problemy - ok, mogę na nich siadać, pożycie intymne - cóż i bez testu wiedziałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ee..juz wyniki, nastepnym razem prosze zeby taki tescik potrwal z 10 godzinek albo troche dluzej
![]() bo wypadlem calkiem calkiem ![]() nie bede pisal jak bo powiecie ze sciema ![]() tylko zastanawia mnie jedno - problemy sa duze i je... podnosze ??? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A ja odpowiedzialam, że las pachnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Łooo, a ja tu se z kolegą gadająć nie zauważyłam testa, no.
![]() Ale odpowiedzi udzieliłam sobie jeszcze przed przeczytaniem całego wątku, żeby nie sugerować sie odpowiedzimi innych. ![]() Oczywiście, że muszę sie podzielić odpowiedziami. ![]() Las cichy, ciepły, wysokie drzewa. Jest pieknie, spokojnie, zbieram sobie jagódki i grzybki, podziwiam przyrodę. ![]() Kamień ciemny, gładki, średniej wielkości, biorę go do ręki i przekładam z jedenj do drugiej, podrzycam, bawię sie nim. ![]() ![]() ![]() Woda - mój żywioł ![]() ![]() ![]() Mur wysoki, gruby, z cegły, za nim ogromne rózniny z lasami i wieloma sekretami - zgadza si, nowa szkoła to solidna bariera, ale za nią nieodkyte wspaniałości. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A co tam ... może poeksperymentuję na swojej wyobraźni
![]() Moje pierwsze skojarzenie na temat lasu: sosnowy, prześwietlony słońcem, pachnący żywicą, spaceruję sobie po nim, ptaki śpiewają, łażą wszędzie jakieś małe stworzonka i owady no i oczywiście jako że jestem nałogowym zbieraczem grzybów to wypatruję czy gdzieś tam się jakiś nie skrywa w poszyciu ![]() Kamień - duuuuży głaz, raczej gładki, nagrzany słońcem i leżący na trawie, siedzę sobie na nim i odpoczywam po wędrówce. Woda - płynąca wartko, krystalicznie czysta, zimna woda w potoku, na dnie widać kamyki i rybki. Mur - raczej murek, zbudowany z polnego kamienia, miejscami trochę wyszczerbiony, niewysoki(może ma tak z 80 cm wysokości), to jest taki murek graniczny na łące,właściwie co jakiś czas jest przerwa i można sobie przejść na drugą stronę albo po prostu go przeskoczyć. no ciekawe co mi wyjdzie w tym teście ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ale jaja chyba nie wrzucilam do tego co trzeba
![]() raz jeszcze kopiuje ![]() Nio troszke pozno ale tak sobie ogladam zalegle watki i wpisze tyzzz ![]() Las - jaki jest ? jak sie w nim czujesz ? -zielony, spokojny, swiezy, czuje sie w nim kojaco Kamień- jaki jest ? co z nim robisz ? -zimny, rzucam nim przed siebie Woda- jaka jest ? -zimna Mur- jaki jest ? co się za nim znajduje ? -jaki jest? nieinteresujacy mnie, co sie za nim znajduje NIC Oczywiscie nie czytalam innych wypowiedzi ![]() A teraz sprawdze czy jest interpretacja a jesli nie ma to pliska podeslijcie suonka cio? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.