|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn z Krakowa----->sklepy z ciuchami!
często wpadam na zakupki ciuchowe do Krakowa i wiem że tak w połowie lipca jest masa fajniutkich obniżek chodzi mi tu głównie o sklepy------>> Terranova.....New Yorker....Orsay...Pimpkie ...CG....Reserved ...Vero Moda..itd. (ostatnio kupiłam kilka naprawde świetnych rzeczy za grosze
![]() i tu mam pytanko czy pod koniec sierpnia albo w połowie tesh sa takie wyprzedaże???? a jesli nie to napiszcie kiedy w krakowie jest sezon na takie właśnie obniżki ......a i kiedy tez wchodzą nowe kolekcje wielkie dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Do dziewczyn z Krakowa----->sklepy z ciuchami!
Sezon jest właśnie teraz, więz życze udanych zakupów!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
W kwestii tych sklepów to prawda jest taka, że są w każdym większym mieście
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A możesz troszkę bardziej przybliżyć nazwy tych sklepów bo też mnie to interesuje.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wyprzedaże się już zaczęły. Ostanio byłam w New Yorkerze i kupiłam kilka ładnych bluzeczek za 19,95 i 9,95 zł oraz kilka par jeansów różnych - każde za 39,95 zł. "Ciuszków" jest dużo więc wyprzedaż potrwa pewnie jeszcze cały sierpień. Obniżki ma również Reserved, Orsay itp ale ciuchy nie są już tak niskich cenach jak w NY.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam w Orsayu sukienkę przecenioną ze 129 zł na 49 zł.
![]() Oluniu, a działa Ci poczta? Bo wysyłam maila w sprawie tego przekazuza motylka, ale chyba nie doszło. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czyli te obnizki trwają do końca sierpnia??????a kiedy wchodzi nowa kolekcja???????
a jesli jest sezon jesienny to kiedy sa takie wyprzedaże????? cmok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Z tego na ile się orientuje obniżki sa dwa razy w roku, na przełomie stycznia i lutego (zimowa) oraz lipiec-sierpień (letnia). Nowe kolekcje zazwyczaj wchodzą pod koniec sierpnia i we wrześniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.