|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy ktos stosował diete South Beach???????????
Chciałabym na ta diete przejść, jednak nie wiem czy daje ona oczekiwany efekty. Wiem że I faza daje w kość bo nie wolno jeść owoców i warzyw (ale nie których). Jeżeli ktokolwiek był na tej diecie prosze napiszcie czy jest dobra.... Czy są jakies skutki uboczne typu jojo???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ktos stosował diete South Beach???????????
Pierwszy raz słyszę o tej diecie. Znalazłam jej główną stronkę...i zdałam sobie sprawę że to nie dla mnie. nie dałabym rady ;/
Ale jeżeli chcesz w to wchodzić to zdaj nam relację ![]() http://southbeach.c10.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
" W South Beach nie trzeba liczyć kalorii ani odmierzać porcji, je się po prostu zalecane produkty. Dieta jest podzielona na trzy fazy.
Pierwsza trwa 2 tygodnie, wymaga najwięcej dyscypliny i wysiłku. W tym czasie organizm odzwyczaja się od złych nawyków żywieniowych, rezygnujemy z takich rzeczy jak: słodycze, owoce, pieczywo, ziemniaki. W tym czasie możesz schudnąć nawet 6kg! Druga jest już dłuższa i mniej restrykcyjna, pojawiają się nowe dozwolone produkty (np. owoce). Jej czas każdy dobiera indywidualnie. No i w końcu etap trzeci, mniejmy nadzieję, że już na zawsze. Jesteśmy szczuplejsi, zdrowsi, organizm przywyknął do zdrowego stylu życia, a ty nauczyłaś się tak komponować menu, że możesz jeść wszystko... byle z umiarem ![]() " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
♥
|
cały watek jest o tym :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=249738
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ktos stosował die South Beach???????????
kurcze tez sie właśnie obawiam, że nie wytrzymie na tej diecie.. zero owoców w I fazie..po prostu makabra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
dzieki chetnie przeczytam watek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, gorąco polecam SB! To jedna z niewielu diet które naprawdę pozwalają trwale schudnąć i zmienić nawyki żywieniowe. Mi się też kiedyś wydawało dziwnym, jak to tak, bez owoców?! Ale jak sie człowiek zastanowi, to przecież owoc niewiele różni się od zwykłego łakocia - cukier i woda, plus odrobina witamin, których w warzywach jest o wiele więcej.
Na początku jest ciężko, ale jak człowiek opanuje kilka przepisów i znajdzie takie zestawy które mu smakują, to to nie jest dieta - to sposób odżywiania się. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ja o dietce dowiedzialam sie od kolegi, ktory stosowal i rzeczywiscie schudl ![]() ![]() ![]() ![]() Piszcie kobitki jak wasze efekty, porady i wg... bo wiecie ze razem razniej ![]() Pozdrawiem i trzymajcie sie ![]() jestesmy w kontakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.