Szukam wizazystki i/lub fryzjerki z Gliwic - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-07, 11:28   #1
marteczka80
Raczkowanie

Szukam wizazystki i/lub fryzjerki z Gliwic

Witam!!!!
25.08. biore slub koscielny w Gliwicach i potrzebuje na ten dzien wizazystki, super by bylo, gdyby umiala tez czesac, als sama wizazystka tez bedzie super!!!!
Bede wdzieczna za pomoc...
marteczka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-09, 10:20   #2
ANULKA28
Raczkowanie

GG do ANULKA28
Dot.: Szukam wizazystki i/lub fryzjerki z Gliwic

Cytat:
Napisane przez marteczka80 Pokaż wiadomość
Witam!!!!
25.08. biore slub koscielny w Gliwicach i potrzebuje na ten dzien wizazystki, super by bylo, gdyby umiala tez czesac, als sama wizazystka tez bedzie super!!!!
Bede wdzieczna za pomoc...

no to ja się też podpinam pod ten wątek , ślub mam 21.08 , może się ktoś znajdzie , marteczka w jakim kościele macie ślubowanie, pozdrwiam
ANULKA28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-09, 20:15   #3
marteczka80
Raczkowanie

W Kosciele Wszystkich Swietych, a Wy?
Znalazlam w internecie wizazyste i fryzjera: http://www.studiofryzur.com.pl/index.htm zaproponowal mi wszystko razem za 100 zl. malo co? Mam nadzieje, ze jest dobry, stronka jego wyglada fajnie...Mam jeszcze stronke fryzjerki i wizazystki:
http://www.qualitas.net.pl/kontakt.php , napisalam do niej, ale mi jeszcze nie odpowiedziala...
Jak daleko jestescie z przygotowaniami, macie juz wszystko?
Pozdrowienia
Stary 2007-03-13, 19:02   #4
dorcia20
Raczkowanie

GG do dorcia20

hej ja pracuję w takim właśnie salonie w Gliwicach jeśli mogę jakoś pomóc to piszcie na PW albo gg pozdrawiam
dorcia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-14, 08:54   #5
ANULKA28
Raczkowanie

GG do ANULKA28

czesc Marteczka 80, dzięki za linki napewno skorzystam , a my w kościele św.Krzyża , jeszcze mamy troche do załatwienia ale ogólnie wszystko już jest , a jak Twoja suknia ??

pozdrawiam
Stary 2007-03-21, 09:52   #6
marteczka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ANULKA28 Pokaż wiadomość
czesc Marteczka 80, dzięki za linki napewno skorzystam , a my w kościele św.Krzyża , jeszcze mamy troche do załatwienia ale ogólnie wszystko już jest , a jak Twoja suknia ??

pozdrawiam
czesc,
sukni niestety jeszcze nie mam, ale jak bede w gliwicach to chce wreszcie kupic, ale mam obawy, bo w gliwicach i okolicach nie ma za duzo sklepow z sukniami, a jezeli sa to jest maly wybor...a ty juz masz suknie? mam do zalatwienia jeszcze bukiet i tort, tak to wszystko moglam na szczescie przez internet zalatwic. Wesele bedzie w "spichlerzu", a wasze?
pozdrowienia
marta

Cytat:
Napisane przez dorcia20 Pokaż wiadomość
hej ja pracuję w takim właśnie salonie w Gliwicach jeśli mogę jakoś pomóc to piszcie na PW albo gg pozdrawiam
dzieki...

gdzie jest wasz salon? orientujesz sie moze ile u was kosztuje zrobienie fryzury i makijazu weselnego?

pozdrowienia
marta

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-31 o 19:28 Powód: post pod postem
Stary 2007-03-22, 10:34   #7
ANULKA28
Raczkowanie

GG do ANULKA28

Cytat:
Napisane przez marteczka80 Pokaż wiadomość
czesc,
sukni niestety jeszcze nie mam, ale jak bede w gliwicach to chce wreszcie kupic, ale mam obawy, bo w gliwicach i okolicach nie ma za duzo sklepow z sukniami, a jezeli sa to jest maly wybor...a ty juz masz suknie? mam do zalatwienia jeszcze bukiet i tort, tak to wszystko moglam na szczescie przez internet zalatwic. Wesele bedzie w "spichlerzu", a wasze?
pozdrowienia
marta

czesc Marta

Sukienke kupiłam już w grudniu , była wyprzedaż więc kupiła a co tam prosta, skromna taką jaką chciałam , no i to było też życzenie mojego przyszłego , większość spraw mamy załatwionych dobrze że istnieje coś takiego jak internet , tort zamawiać będziemy w cukiernie przy małym ryneczku zjeżdziłam cukiernir i tam mi najbardziej pasowało i cenowo i smakowo . Teraz jestem na etapie szukania biżuterii i z tym mam problem ), moze podaj mi Twój mail to przejdziemy na droge korespondencji bo to forum troche o innej tematyce hhihhihihihih , pozdrawiam ania pa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 16:29   #8
marteczka80
Raczkowanie

Smile Dot.: Szukam wizazystki i/lub fryzjerki z Gliwic

Cytat:
czesc Marta

Sukienke kupiłam już w grudniu , była wyprzedaż więc kupiła a co tam prosta, skromna taką jaką chciałam , no i to było też życzenie mojego przyszłego , większość spraw mamy załatwionych dobrze że istnieje coś takiego jak internet , tort zamawiać będziemy w cukiernie przy małym ryneczku zjeżdziłam cukiernir i tam mi najbardziej pasowało i cenowo i smakowo . Teraz jestem na etapie szukania biżuterii i z tym mam problem ), moze podaj mi Twój mail to przejdziemy na droge korespondencji bo to forum troche o innej tematyce hhihhihihihih , pozdrawiam ania pa
Czesc Aniu,

chetnie, podaje Ci swoj E-Mail: marta_0000@yahoo.de
to szczegoly napisze Ci jak mi podasz swojego E-Maila- albo jak napiszesz na mojego...
pozdrowienia
Marta
Stary 2008-07-31, 13:02   #9
sallma
Przyczajenie

Ja również szukam fryzjerki z Gliwic/Zabrza na 6 wrzesnia która dojezdza do domu.
Pozdrówki
sallma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 07:23   #10
san_g
Zadomowienie

Cytat:
tort zamawiać będziemy w cukiernie przy małym ryneczku zjeżdziłam cukiernir i tam mi najbardziej pasowało i cenowo i smakowo
mozesz mi napisac dokladnie gdzie ta cukiernia sie znajduje i jakie sa ceny??
ile za kg tortu a ile za blache cista??

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości