|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam wizazystki i/lub fryzjerki z Gliwic
Witam!!!!
25.08. biore slub koscielny w Gliwicach i potrzebuje na ten dzien wizazystki, super by bylo, gdyby umiala tez czesac, als sama wizazystka tez bedzie super!!!! Bede wdzieczna za pomoc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam wizazystki i/lub fryzjerki z Gliwic
Cytat:
no to ja się też podpinam pod ten wątek , ślub mam 21.08 , może się ktoś znajdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W Kosciele Wszystkich Swietych, a Wy?
Znalazlam w internecie wizazyste i fryzjera: http://www.studiofryzur.com.pl/index.htm zaproponowal mi wszystko razem za 100 zl. malo co? Mam nadzieje, ze jest dobry, stronka jego wyglada fajnie...Mam jeszcze stronke fryzjerki i wizazystki: http://www.qualitas.net.pl/kontakt.php , napisalam do niej, ale mi jeszcze nie odpowiedziala... Jak daleko jestescie z przygotowaniami, macie juz wszystko? Pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czesc Marteczka 80, dzięki za linki napewno skorzystam
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
sukni niestety jeszcze nie mam, ale jak bede w gliwicach to chce wreszcie kupic, ale mam obawy, bo w gliwicach i okolicach nie ma za duzo sklepow z sukniami, a jezeli sa to jest maly wybor...a ty juz masz suknie? mam do zalatwienia jeszcze bukiet i tort, tak to wszystko moglam na szczescie przez internet zalatwic. Wesele bedzie w "spichlerzu", a wasze? pozdrowienia marta Cytat:
gdzie jest wasz salon? orientujesz sie moze ile u was kosztuje zrobienie fryzury i makijazu weselnego? pozdrowienia marta Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-31 o 19:28 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czesc Marta ![]() Sukienke kupiłam już w grudniu , była wyprzedaż więc kupiła a co tam prosta, skromna taką jaką chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
chetnie, podaje Ci swoj E-Mail: marta_0000@yahoo.de to szczegoly napisze Ci jak mi podasz swojego E-Maila- albo jak napiszesz na mojego... pozdrowienia Marta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja również szukam fryzjerki z Gliwic/Zabrza na 6 wrzesnia która dojezdza do domu.
Pozdrówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ile za kg tortu a ile za blache cista?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.