|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jedno jądro mojego TZ-ta :/
Witam drogie wizazanki, Jestem ze swoim Tztem juz jakis czas (nie jest to moj pierwszy partner), i wlasnie nadzszedl moment gdy oboje chcelibysmy zaczac zycie seksualne, jednak moj TZ ma tylko jedno jadra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: jedno jądro mojego TZ-ta :/
Właściwie najlepiej by było jego zapytać czy w związku z tym coś jest "inaczej".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
swoja droga, jeżeli chcesz juz koniecznie pisac jako dziewczyna, to wybierz sobie jakis zenski nick i nie podawaj w profilu płci "mężczyzna" ![]() Edytowane przez ushia Czas edycji: 2008-11-16 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
swoja droga, jeżeli chcesz juz koniecznie pisac jako dziewczyna, to wybierz sobie jakis zenski nick i nie podawaj w profilu płci "mężczyzna"
![]() ![]()
...bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam,
moze faktycznie zle zrobilem ze nie przyznalem sie ze to ja jestem tym facetem bez jednego jadra ![]() ![]() ![]() Licze na powazne odpowiedzi a nie wysmiewanie sie ze mnie (jak do tej pory) ![]() Jestem ciekawy czy moze wy mialyscie jakis facetow ktorzy mieli taki problem jak ja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jesli CIe kocha, jest Ciebie warta i jest osoba na poziomie to nie sprawi jej to problemu
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to by problem nie był. Z uwagi na stały związek i poważny, radzę się zbadać pod kątem możliwości posiadania dzieci z jądra, które pozostało. Czy plemniki są żywotne itp.
Decydując się na poważny związek, najlepiej nie zaczynać od kłamstw i ukrywania prawdy. Zresztą i tak wyjdzie na jaw ![]() Lepiej poinformować partnerkę a potem przyszłą żonę, jak się ma sprawa. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Porozmawiaj z nią o tym, na pewno zrozumie
![]() A co do potencjalnych problemów ze wzwodem, moze sproboj najpierw masturbacji to się przekonasz (wiem ze to nie to samo, ale warto sprobować). Pamietaj, że przy Waszym pierwszym kontakcie dochodzi stres i nie wszystko moze pojsc tak jak powinno, wiec jakby co nie myśl, że to wina braku jądra.
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mnie to by nie przerazilo wcale, zaakceptowalabym bez wiekszego problemu.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
spokojnie, naprawde jestesmy czasem mile
![]() jezeli to "planowe" usuniecie, to odpada sprawa wnętrostwa jestes zapewne pod opieka lekarza - popros o zbadanie poziomu hormonow jak bardzo Cie to niepokoi, chociaz jedno jadro spokojnie poradzi sobie z "produkcją" brak zarostu tez o niczym nie swiadczy, sa mezczyzni ktorzy maja sladowy albo i wcale rozumiem, ze to trudny temat, ale jedno czy dwa, to nieistotne - kocha sie czlowieka a nie jego jajka ![]() nie ma sensu sie ukrywac i tajniaczyc, ale tez nie jest to rzecz o ktorej musisz opowiadac na pierwszej randce bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wracajac do tematu, to jesli nie masz problemow ze wzwodem ani zdolnoscia do zaplodnienia, to dla mnie nie byloby to absolutnie zadnym problemem. No bo co to za roznica- jedno jadro czy dwa, dla kobiety chyba zadna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Moja koleżanka miała chłopaka również z jednym jądrem, bo zostało mu wycięte z jakiegoś powodu. Komplikacji nie było, życie seksualne mieli świetne, dogadywali się bardzo dobrze, dopóki facet nie okazał się kompletnym dupkiem, ale to nie od jądra
![]() Głowa do góry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W samym "problemie"nie ma nic smiesznego.Wazne zebys byl zdrowy ,a z 1 mozna zyc normalnie ,miec dzieci,we wspolzyciu tez nie przeszkadza.Wygladac chyba tez nie wyglada jakos dziwnie(przypuszczam bo nie widzialam) Jesli dziewczyna jest zdrowa na umysle to na pewno nie bedziesz mial zadnego klopotu ani przykrosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ja bym nie miala z tym problemu
tak jak dziewczyny pisaly wyzej sprawdz potencjalne mozliwosci zaplodnienia badajac plemniki, chociaz z tego co kiedys czytalam jedno jadro daje rade ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Twoja sytuacje, to męzowi mojej koleżanki też usunięto jądro gdyż wykryto u Niego nowotwór. Z tego co wiem to jedyną rzeczą o którą się bała to to, czy bedzie mógł mieć dzieci. Ale na szczęście drugie jądro jest produktywne na tyle, że nie będzie to stanowic problemu, oczywiście cały czas sie bada i jest pod stała opieka lekarza. Taraz juz są szczesliwym małzeństwem, więc wnioskuje ze nie odbiło sie to na ich decyzjach życiowych. Dla mnie tez by to nie stanowiło problemu. Najważniejsze ze jesteś zdrowy. Na jednym "jajku" sie świat nie kończy ![]() A z dziewczyna to najlepiej porozmawiaj, jak jest dojrzała i kocha, to zrozumie. Pozdrawiam
...bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
swoja droga, jeżeli chcesz juz koniecznie pisac jako dziewczyna, to wybierz sobie jakis zenski nick i nie podawaj w profilu płci "mężczyzna"
![]() Ale naprawde jaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moja jak najbardziej poważna odpowiedź- jeśli pomimo braku jednego jądra, Twój potencjał sexualny (możliwość "normalnego" wzwodu, możliwość posiadania potomstwa) jest niezachwiany to nie ma żadnego problemu. pogadaj z dziewczyną zanim zaczniecie cokolwiek robić.
powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli by miała o to pretensje, to byłoby to coś bardzo dziwnego.
Nie przejmuj się. Każdy mężczyzna jest niesamowity i ma piękną budowę ciała, Ty jesteś po prostu... oryginalny. ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
uwierz mi, ilość jąder jest naprawdę zupełnie pomijalna - jak dla mnie mogą być nawet trzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
:d
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ee tam, jakby nie mial penisa to moze problem ;] ale jadra? przeciez one przewaznie sa tak schowane w mosznie, ze na pierwszy rzut oka nie widac ile ich jest...
moj ex mnie kiesyd nabral na poczatku zwiazku ze nie ma jednego jadra, ja sie wtedy tak przygladalam zawsze ale nie moglam dojsc do zadnego wniosku - czy ma jedno czy dwa ![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z innej beczki, znam Chłopaka, który ma ten sam problem, też po nowotworze. tyle tylko, że to jest gej. Ze sprawami łózkowymi nie miał problemów, Jego facet był zadowolony, właściwie mówił mi (Jego Koleś), że przeżył z Nim najlepszy sex w życiu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
nie masz co się przejmować, mój chłopak ma jedno jądro, wyszło przez przypadek.. On bardzo się tego wstydzi a dla mnie naprawdę nie ma różnicy, kocham Go za tą odmienność o której wiemy tylko My i jego najbliższa rodzina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
...oraz cały wizaż : >
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Mysle ze nia masz sie czym martwic, ja jestem w zwiazku z mezczyzna juz siodmy rok ktory nie ma jednego jadra , lecz jest jeden problem w tym jak do tej pory wciaz staramy sie o dziecko, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
hmm... ja nie widze w tym problemu a wiec coś Ci powiem. Mam taką samą sytuację jak ty , też się jej wstydze , ale moja obecna kobieta jest tolerancyjna i nie widzi w tym problemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.