|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LETNIE NOWOŚCI KOSMETYCZNE ?
Cieprpliwie czekam na relacje szczęśliwych posiadaczek nowych błyszczyków w tubce maybelline
![]() Maja być też analogiczne z L'oreala, widziałąm na allegro... Wypatruję też tego podkładu max factora soft resistant i śliiicznych poczwórnych cieni maybelline, które wypatrzyłam na ich str. Poszukuję cały czas jakiegoś fajnego, lekkiego , świeżego zapachu na lato, póki co pozostaje przy Envy -dziś wąchałam kwiatową NOA, nowego adidasa, pumę, celine dion [czy to w ogóle pachnie?? nic nie czułam!!] bruno bannani i te 2 wody coty -perfect calm i pure joy - moze przedawkowałam już to wszystko, ale nie dość, że wszystko jakieś podobne, to jeszcze za słodkie i za intensywne mi sie wydawało ![]() buu. A Wy ? - wypatrzyłyście lub oczekujecie jakiś nowinek? pozdrawiam ![]() p.s.a, dodam jeszcze, że od dziś zacznę używać dove - jedwabisty balsam do ciała i wypróbowywać kremy z serii eris forte 25+ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: LETNIE NOWOŚCI KOSMETYCZNE ?
ja wypatruję bazy rozświetlającej Joko [bardziej w myślach niż w sklepach
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wszystkie są śliczne [cienie], moje typy to celestial skies i moonlight twinkle
![]() tylko czy, kiedy i za ile będą u nas, ehh ![]() a o bazie joko nic nie słyszałam... hmm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na ten nowy podklad Max Factor to ja tez ostrze sobie pazurki, no i myslalm nad czyms od Mary Kay. Ale zanim te rzeczy wejda na rynek to troche czasu pewnie minie, a ja juz musze kupowac podklad bo mi sie skonczyl.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja jutro lecę po kremik z serii young z miraculum i pomadkę ochronną tropical shake z nivejki (ale to akurat raczej nie nowości) no i chyba wezmę już ten błyszczyk z maybellina w tubeczkach, ale muszę się w sklepie trochę zastanowić i powybrzydzać – cena niby jak cena, niewysoka ale ja nie chcę bubla!
![]() -lakierem raczej sie nie maluje a jakby co to od swieta wiec po co? - cienie jw, a nawet rzadziej - szminki jedynie może, ale za drogie toto a zresztą do ust kosmetykow to ja mam od groma i ciut ciut Więc wykluczam to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
melduję
![]() flos lek - krem matujący do cery mieszanej i tłustej - zuzyłam 2 próbki, to raczej za mało [?] aby ocenic w KW ale... jest nie-fajny ![]() ![]() serum? sensilum eris pharmaceris z vit C -oj, chyba też nie dla mnie, klei się niemiłosiernie, nie wchłania a zaczerwienienia i resztki "niespodzianek" jakby jeszcze bardziej widoczne... ![]() krem dax z serii hypoalergicznej- zbyt tłusty ![]() balsam dove - zaraz ocenie w KW ![]() używłam wczoraj maseczki nawilżająco- wygładzającej eris do cery tłustej i mieszanej - no, no na razie jestem zadowolona, pory jakby rzeczywiscie zwężone, nie podrażniła, OK... ale to tez tylko próbka. [moja cera z suchej zmutowała właśnie w mieszaną z okropną ![]() ![]() no, to chyba tyle na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ojj a ja polecam świeżą wode toaletową gabrieli sabatini "wild wind" to nie taka nowość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
aaa, zapomniałam, że testuję też krem matujący z tej serii erisa.
podkładu uzywam max factora- hypersmooth, [jestem wierna max factorowi jesli chodzi o podkłady, sądobrej jakości, baaaardzo wydajne i nie uczulają] ale jest dośc nietrwały przy tych temperaturach i po pół godz swiecę się niemiłosiernie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, ale zauważyłam ostatnio jakiś taki dezodorant polleny-ewy w sprayu taki dziwny, bo wygląda jak mgiełka do ciała
![]() I w ogóle suuper jest kremidło do ciała dove w ulepszonej wersji z jedwabiem, cena 16.34 w supermarkecie dokładnie. A, i relację z porównania JT i FJ zdałam na forum pytania do wizażystki bodajże poszukaj sobie ![]() Co tm jeszcze...no, nie wiem dziś idę do drogerii, tak bez pieniędzy żeby sobie popatrzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ja zauważyłam taki bajerancki odcien w tych pieciokolorowych cieniach diora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Podróżniczka
|
Jak mnie dawno nie było na forum ! WITAM
![]() Co do zapachów to bardzo podoba mi się Miracle, nie wiem czy to aż taka nowość, ale ja zauważyłam go niedawno ![]() ![]() ![]() ![]() Widze, że większość dziewczyn wyczekuje na cienie Maybelline- JA TEŻ już nie mogę się doczekać ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ło Miracle to stare dzieje Madziu, historia kurdę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie zobaczyłam te poczwórne cienie Maybelline i już mam na nie ochote aaaaa nie doczekam się, ale pewnie ich cena zwali mnie z nóg, moje typy to Berry Blazes i Mocha Lights
Trzeba przyznać że układy kolorystyczne świetnie im się udały
![]() |
#14 |
Gość
|
Ojejku tyle tych nowości teraz. Ja się najarałam na błyszczyk Summer Glaze MF (załącznik), dziś już prawie kupiłam, ale zdecydowałam się na sztyft do Lipfinity "Shimmer Finish".
Koło tego L'Oreala tez już chodzę jakiś czas, głównie cienie i pomadka. A jeszcze Revlon ma fajne ciekawostki- m.in. mascarę dwufazową Lash Fantasy- jak Coup De Theatre Bourjois, jak byłam w Londynie to chciałam sobie sprawić, ale pomyślałam że poczekam aż w Polsce będzie- no i już jest ![]() A błyszczyka reklamowanego przez H. Berry to chyba jeszcze nie ma? ( fotka 4)- widziałam w większym formacie- miodziooooo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No temat jak wymyśony dla mneie, no.
![]() Z tymi cieniami Maybelline to jeszcze trzeba będzie pewnie poczekać, wiecie, że błyszczyk Fruit Jelly był za granicą juz kilka lat temu? A niektórych rzeczy w ogóle nie ma, więc nie wiadomo, czy będa w ogóle... Ale też bym chciała. ![]() Sarimatha - balsam Lux już miałam, śliczczczny zapach ![]() ![]() Spray Joanny tez miałam, pon tylko do włosków, ale nie pobciąża ich, bardzo ładnie, choć wcale nie migdałowo pachnie, raczej delikatnie. ![]() Youare, ten peeling jest taki cięzki do rozsmarowywania, mazie się, eee... Zreszta jest na KW. ![]() ![]() ![]() Moje ostatnie odkrycie to znana już wszem i wobec pianka balsam. ![]() Bardzo też sobie chwalę żele Arko, pieknie pachną, doskonale sie pienią, wydajne. Miałam wszsytkie, bardzo trudno było upoować wersję czerwoną, w hipermarkciem jej nie bylo, a inne tak, ale pachnie... Bergamotka i imbir, na skórze kojarzą mi się z ciasteczkiem ![]() Nooo, powiedzieć mi o kosmetykach, zaraz się rozpisze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Aaa, jeszcze mi przysłali z Pupy wygraną, to znaczy z Looka, lakier, pomadke i cień.
![]() ![]() Cień fajny, FIOLET ![]() ![]() ale pomadka jest bajerncka. ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze mnie ciągnęło do paletek Pupy, ale cena, no i wielkość, kiedy ja bym to zużyła, a tak sobie popróbuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
witam, właśnie wróciłam z "wielkiego wąchania" w yves rocher. Najpierw dopadłam 3 wody - zielona herbata odpadła w przedbiegach-nie trawię tego zapachu
![]() ![]() ![]() ![]() aaa, zapach kokos jest mniam, mniam, ale jak to jest miec to na skórze... hmmm... pytanko - czy są już u nas te dwustronne błyszczyki + konturówka L'oreala? i gdzie się kupuje kremy eris forte?- zgłupiałąm- w hipermarketach ich niet w aptekach też nie widze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
merigold napisał(a):
> > pytanko - czy są już u nas te dwustronne błyszczyki + konturówka L'oreala? > i gdzie się kupuje kremy eris forte?- zgłupiałąm- w hipermarketach ich niet w aptekach też nie widze... Jedno i drugie jest w Douglasie ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
oo, dzięki
![]() a jaka jest ta kredka L'oreala? wypróbowywał ktoś? gwoli ścisłości dodam , że chodzi mi o coś takiego 2 w 1 , nie widziałam żadnych reklam w gazecie ani nic... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a ma ktos te podwojne lakiery l'oreala??
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
> Estella napisała :
> a ma ktos te podwojne lakiery l'oreala?? Dzisiaj widziałam na pazurkach mojej kumpeli z pracy ![]() Miała tylko lakier - bez tej bazy; prezentował się nieźle - bez smug, gładka, błyszcząca powierzchnia, kolorek lśni takimi mikrodrobinkami; z bazą nie widziałam, ale koleżanka sobie chwali ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
no i stało się- wywąchałam... LACOSTE! podoba mi się! wreszcie cos, szkoda, że nie średniopółkowe, ehh :p na wszelki wypadek będę niuchać raz jeszcze, ale czuję, że to to...
ogladałam też te konturówko-szminki[błyszczyki?] 2 w 1 L'oreala, nic ciekawego chyba, błyszczyki w tubkach maybelline wydają mi się straaasznie gęste, hmm, nowe ? szminki invisible platinum czy jakoś tam , też L. błyszczą się intrygująco, ale kolory są bardzo zdecydowane- nie dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nowa woda LACOSTE jest cudowna. pachnie jak milosc - bo jest swieza i zmyslowa. a nie tylko zmyslowa jak perfumy pachnac seksem. z nowosci jest fajny balsam w piance 4 pory roku. intuicyjnie go kupilam i okazal sie strzalem w 10, choc z reguly nie ufam kosmetkyom za 5 złotych.no i zakochalam sie w sprayu do ciala i do poscieli "white scents" z marks&spencer ale nie mam pewnosci czy jest on dostepny w Polsce, dlatego kupilam az 3 na Malcie. pachnie swiezo i czysto a jednoczesnie kobieco. i jeszcze jest zapakowany w wysmukly flakon z mrozonego szkla.a z pielegnacji to cudowny jest krem "energy move" diora - rozswietla i nadaje twarzy zdrowy wyglad.taki wkacyjny. no i jest jeszcze moj ukochany brazujacy daywear plus estee lauder.uwazam go za krem wszechczasow - bo nailza , odzywia i jescze nadaje piekny kolor. i pachnie jak arbuz , ogorek ,itp.
buziaki dla wszystkich ode mnie i od mojej krysi - za tydzien konczy pół roczku, ten moj malutki podróżnik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A ja z nowości kupiłam sobie błyszczyk Biothermu ale niestety w Polsce nie ma chyba kolorowych kosmetyków tej firmy.Przynajmniej nie widziałam.Zakupiłam to cudeńko w Lizbonie(na lotnisku) było tam pełno kolorowych rzeczy Biothermu: podkłady, cienie , lakiery itd...i taka jestem zła ,że u nas tego nie ma.Błyszczyk jest w tubeczce, ma miłą wodnistą konsystencję i jest śliczny czerwoniutki ale na ustach lekko różowy.Daje taki zdrowy, naturalny odcień.Suuuper!!!A dzisiaj wyczytałam w Looku, że ziaja zrobiła balsamiki do ciała z tej samej serii co kremy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.