Panna Mloda w obcym miescie - Olsztyn - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-19, 15:15   #1
kkupiak
Przyczajenie

GG do kkupiak
Question

Panna Mloda w obcym miescie - Olsztyn

Witam
We wrzesniu (13-09-2008) wychodze za maz. Mieszkam w Poznaniu, moj TZ tez, ale pochodzi z Olsztyna. Wlasnie tam bedzie odbywac sie wesele. I tu zaczyna sie problem dla kobiety oczywiscie najwazniejszy - fryzjer i kosmetyczka.
Boje sie ze nie zdaze ze wszystkim do godziny 17-czyli do godziny slubu, wiec chce zalatwic to kompleksowo. W zwiazku z czym prosze o pomoc dziewczyny z Olsztyna. Czy bylybyscie w stanie pomoc w poleceniu kogos?

wielkie dzieki z gory
Krysia
p.s.
(to moj pierwszy post wiec wybaczcie jesli napisalam cosik nie tak)
kkupiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 15:56   #2
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208
Dot.: Panna Mloda w obcym miescie - Olsztyn

witaj Krysiu

do 17.00 nie zdazysz?
ja tez mam na ta godzine slub i fryzjera umowionego na 11.00 a po nim makijaz.
znalazlam w jednym miejscu jedno i drugie wiec nie bede tracic czasu na przemieszczanie(i mam zamiar zdazyc!)

Przykro mi ja nie bede mogla Ci pomoc ale napewno znajdzie sie ktos kto Ci pomoze.Ja mialam bardzo podobnie,bo choc slub i wesele ma byc w moim miescie to niestety dlugo juz w nim nie mieszkam i nie bardzo byla zorientowana gdzie co i jakale dziewczynki mi bardzo pomogly!!
czego zycze rowniez Tobie!
oraz owocnych poszukiwan

pozdrawiam
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 17:52   #3
kkupiak
Przyczajenie

GG do kkupiak

Bardzo Ci serdecznie dziekuje za podniesienie na duchu. Ale 13 juz tuz tuz a ja mam tylko koszmary senne. Za duzo stresu mnie to kosztuje. Moze powinnam zalozyc nowy post pt. Koszmary senne Panny Mlodej?

Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego TŻ.
Pozdrawiam Cieplo
Krysia
Stary 2008-08-19, 21:49   #4
agatka-szoszonka
Raczkowanie

Krysiu, witaj
jestem z Olsztyna
spokojnie zdążysz ze wszystkim. Fryzjera Ci polecić nie mogę-jako że sama nie chodzę- moja mama chwali sobie salon w Alfie. Kosmetyczkę zaś w Ince (okrągły budynek przy Wysokiej Bramie).
pozdrawiam
agatka-szoszonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 22:20   #5
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Cytat:
Napisane przez kkupiak Pokaż wiadomość
Bardzo Ci serdecznie dziekuje za podniesienie na duchu. Ale 13 juz tuz tuz a ja mam tylko koszmary senne. Za duzo stresu mnie to kosztuje. Moze powinnam zalozyc nowy post pt. Koszmary senne Panny Mlodej?
Krysia

hehe Krysiu juz taki temat na wizazu istnieje,i chyba kazda z nas juz ma za soba niejeden koszmarek!
wiem ze czas bardzo szybko leci i faktycznie nie jest go za wiele ale wierze w Ciebie-dasz rade.
Pozdrowionka
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:01   #6
kkupiak
Przyczajenie

GG do kkupiak

Cytat:
Napisane przez agatka-szoszonka Pokaż wiadomość
Krysiu, witaj
jestem z Olsztyna
spokojnie zdążysz ze wszystkim. Fryzjera Ci polecić nie mogę-jako że sama nie chodzę- moja mama chwali sobie salon w Alfie. Kosmetyczkę zaś w Ince (okrągły budynek przy Wysokiej Bramie).
pozdrawiam
Wielkie dzieki,
Wiem ze miedzy Alfa a Wielka Brama nie jest taka duza odleglosc, ale chcialabym zalatwic jedno i drugie w jednym miejscu. Tak abym ja lub ktos inny nie musial na mnie czekac.
Dowiedzialam sie w miedzy czasie ze polecani sa Matraccy, maja przy Wysokiej Bramie zarowno salon kosmetyczny jak i fryzjera. Ale nie moge sie do nich dodzwonic. Tydzien przed jade na przygotowania do slubu wiec chyba ich wybiore na probna fryzure i makijaz. Moze dostane znizke za kompleksowa obsluge...:P ? Nie ukrywam ze wolalabym miec wieksze pole do popisu przy wyborze fryzjera i kosmetyczki, by miec porownanie kto robi lepiej. Jeden kontakt to troszeczke malo ale licze na Wasza pomoc,
wielkie dzieki dla dziewczyn ktore juz co-nieco pomogly
W sumie najlepsza kosmetyczka i fryzjer to taki ktory zna nas od dawna - nasze gusta, preferencje.... ale coz - milosc nie wybiera czas przeszukac Olsztyn

pozdrawiam, buziaczki
K.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości