|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
UWAGA!!! UWAGA!!!! DROGERIA ODKRYCIE!!!!
Weszłam wczoraj przypadkowo do otwartej niedawno (2-3 tygodnie temu) drogerii A PROPOS - drogeria mieści się w Sosnowcu, ale podobno jest sieciowa i np. oddział jest w Krakowie, i do zakupów za 26 zł (farba do włosów) Pani Sprzedawczyni (nota bene bardzo miła) dodała mi UWAGA! UWAGA! ... płytę Ryszarda Rynkowskiego wydaną przez Soraję, próbki kremów z Lumene i Sorai oraz próbkę podkładu z Lumene!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: UWAGA!!! UWAGA!!!! DROGERIA ODKRYCIE!!!!
gdzie dokładnie jest ta drogeria??? bo chyba wydam tam troche kasy
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Drogeria jest zaraz na początku Modrzejowskiej (ścisłe centrum), jak idziesz od dworca to po prawej stronie. Spory mają wybór kosmetyków pielęgnacyjnych (niższa i średnia półka), trochę gorzej z kolorówką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ee, utwardzacz to łatwo kupic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
akurat z tego co wiem z doświadczeń własnych i innych wizazanek to w okolicach Katowic było krucho z tym utwardzaczem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.