![]() |
#1 |
BAN stały
|
Na poprawienie humoru
witajcie wrocialam, zdalam sobie sprawe z tego ze dzieki wizazowi humor mi sie odrobine podnosi, same makijaze to nic specjalnego wykonywane w stanie smutku, no niestety game nie ma szczescia w milosci i chyba juz nie bedzie miec, zaraz pwoeice ze mam dopiero 17 lat ale to bardzo skomplikowane no coz. moze w czyms innym sie poszczesci.. od wrzesnia zaczynam prace w salonie fryzjerkim bede malowac, osttanio jedna z fryzjerek malowalam byla tak zachwycona ze zaproponowala mi wlasnie prace w salonie, sesji w tym tyg nie bylo jakos nie mialam sily, dzisiejsze makijaze to sredniaki i pod wzgledem kolorostycznym jak i wykonania - ehh czuje sie kompletnie dobita psychicznie
![]() Kosmetyki: - pain stick - brazer vollare - cienie inglot i bell - baza pod cienie arta - ros essence - roz pierre rene i inglot - blyszcyzk wibo - eyeliner eveline - cien do brwi inglot - tusz astor i loreal Edytowane przez gamegirl Czas edycji: 2008-09-05 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
O rany ale ślicznie
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Na poprawienie humoru
Swietnie jak zawsze! Nie moge sie zdecydowac, ktory mi sie bardziej podoba...
Czy Tobie urosly rzesy?! Jakies takie dlugasne sa! Ja tez chce! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podobają Twoje makijaże, ale chyba za bardzo tym cieniowaniem na górnej powiece wydobywasz i uwypuklasz swoje głęboko osadzone oczy. Na fotce z niebieskim cieniem widzę "przepaść"....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() JAK ZAWSZE ŚLICZNIE
![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm To może jakiś stepik video ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
na drugim wygladasz jak rybka :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Game nie smuc sie! Glowa do gory! Na wszystko przyjdzie czas! A do makijazy co tu duzo mowic! Przepieknie wygladasz i tyle!
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Game kochaniutka nie smutkaj się bo tobie nie do twarzy bez uśmiechu. Faceci to pajace uwierz mi. Trzeba się przyzwyczaić do ich głupich zachowań.
Podam Ci mały przykładzik z mojego życia. Jestem z chłopakiem ok 3 lat z dużymi przerwami:P Pierwszy raz kręciliśmy ze sobą jak miałam 14 lat i teraz gdy patrze na to z perspektywy czasu to chce mi się z tego śmiać. Teraz inaczej do siebie podchodzimy, znamy swoje wady i staramy się nie wkurzać drugiej strony swoim zachowaniem. Za parę lat będziesz się z tego śmiała że mogłaś być tak głupia i denerwować się z tego powodu. Teraz na pewno nie będzie Ci łatwo. Gdy kiedyś ze sobą zerwaliśmy przez 1,5 tyg jadłam same lody nic więcej. zamknęłam się w swoim pokoju i siedziałam tylko przed kompem:P Niedawno mówiłam że taka terapia mi by się przydała po to żeby schudnąć (wtedy ok 5 kg w dół było mimo że na samych lodach). Do tego Game jesteś śliczną dziewczyną i mogłabyś mieć każdego faceta
![]() |
#10 |
BAN stały
|
moja malunia smutna Patysia
![]() makijażyki bardzo łądne ale ta smutniaszcza minka.... eeehhh te chłopy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ostatni przesliczny!
Co do facetow-sprobuj sie nie przejmowac, albo pocierpmy razem... Jak juz ktos napisal-sa pajacami. Swiete slowa... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mi też podoba się najbardziej ten ostatni
![]() ![]() ![]() no a faceci.. ja tez nieraz sie zawiodłam, pomimo skonczonego długiego związku się podniosłam, Ty tez podnies głowe do góry ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Moderatoreska
|
Bardzo ładne makijaże, podobają mi się fajnie że wróciłaś, miło cię oglądać ponownie
![]() No i mam nadzieję, że będzie więcej makijaży w Twoim wykonaniu ![]() Gratuluję również pracy, będziesz robić to co bardzo lubisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
bosko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Game grzeszysz mowiac ze sredniaki!!!!jest pieknie i jak zwykle napatrzec sie nie moge!!!!
W sumie jak patrze na Ciebie to tez mam ochote cos porzednego zmalowac i wstawic ale jakos ciagle czasu mi brak!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no Game..super ze wrocilas
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Gamuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Game smutasku, nosek do góry, otrzeć łzy i uśmiechnąć się. Przynajmniej tylko do mnie
![]() Ja się do Ciebie właśnie uśmiecham ![]() Wiem, że to pewnie słyszysz od każdej osoby, ale...naprawdę nie zawsze wszystkie związku, zwłaszcza tak młodych osób są idealne, jak z filmu, czy tym bardziej z bajki. Zwykle napotyka się jakieś przeszkody, ale to nie skreśla naszej przyszłości. A na pewno nie takich wspaniałych osób, jak Ty ![]() ![]() Makijaże boskie jak zwykle. W tym zielonkawo-morskim masz niesamowite spojrzenie. Dalikatny lila też bardzo w moim stylu ![]() I bez smutania... ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ślicznotko - jaki talent - gratuluję pracy, nie dziwię się że byli Tobą zachwyceni.
A miłość ? Przyjdzie kiedy nie będziesz się tego spodziewać. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało - i za uśmiech na buzi Game |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Usmiech na twarzy, ale oczy smutne
![]() ![]() makijaz, co tu duzo mowic, jest fantastyczny! jak kazdy zmalowany przez ciebie ![]() P.S. nie wiedzialam, ze masz dopiero 17 lat :P jestes niesamowicie uzdolniona, Game!!!
![]() |
#21 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1219145762
ten kolorek.. ![]() ![]() wszystkie perfekcyjne ![]() i proszę mi się tutaj nie smucić.. jesteś super dziewczyna i no.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
dzieki dziewczyny za slowa otuchy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz dobry ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Super, ze wrocilas
![]() A makijaze no coz...piekne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Maju moze sie tak wydawac, na codzienn jestem mala niesmiala game ktora nie mowi o uczuciach jest zamknieta w sobie i mimo wielu staran nikt tego nie docenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bidulko ma
![]() ![]() ![]() ciesze się że wróciłaś na wizaż no i że dostałaś prace ![]() ten fiolecik bardziej mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Obydwa makijaże śliczne no i głowa do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no tak:
-ciesze sie ze wrocilas-bo lubie ogkadac twoj pyszczek -pikne makijaze sa oby 2-w drugim widac takie glebokie spojrzenie(moze troszke za wysoko) -masz dopiero 17 lat ![]() -teraz ci zle ale niedlugo bedzie lepiej -poznasz jescze kogos cudownego z kim bedziesz dzielic smutki i radosci(ten byl nieodpowiedni -bedziesz miec wspaniala prace-zazdroszcze-ja swojej nienawidze!!!! cieszy mnie twoj powrot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
dzieki dziewczeta
![]() powiem szczerze ze w drugim zle sie czulam , moze dlatego nie jakos mi ten kolor nie pasuje oczy wygladaja na malo podkreslony i zlewaja sie z teczowka, do tego makijaz niebiseski byl robiony na podraznionych oczach z tad mozna zauwazyc kilka niedociagniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
a mi sie ten niebieski bardzo podoba,jest przesliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.