We-Ma :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-08-03, 15:16   #1
sergeevna
BAN stały

We-Ma :)

hej dziewczyny chyba sobie kupię te pędzelki ... długo nad tym myślałam i chyba wkrótce pojade do tego przesympatycznego Pana po zakup , mam tylko nadzieję ,że sobie nie zrobił wakacji co jest bardzo prawdopodobne...przeszuka łam całe forum , znalazłam adres ,ale nie moge znaleźć telefonu do tego Pana ,ani godzin w jakich ma otwarty swój zakładzik ,a pamiętam ,że kiedyś coś o tym czytałam...pomóżcie !
sergeevna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-03, 16:07   #2
youare
Zadomowienie

Re: We-Ma :)

Njeeee, Pan nie ma urlopu! Mi Lejka ( Lejka niedawno kupowała dwa pedzelki, do ust i do pudru i normalnie pan sprzedał, tj był w swojej „siedzibie”. Pędzle są suuper, mięciutkie, włoski nie wyłażą ale faktycznie szybko łapia brud. A tak apropo, czemu masz jechać skoro można zamówić przez telefon?
Telefon: 22 827 35 75
youare jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-03, 19:48   #3
sergeevna
BAN stały

dziękuje Ci bardzo za telefon do tego Pana . A chciałam pojechać no bo mieszkam w Warszawie na Ursynowie i jak by się ten Pan o tym dowiedział to jeszcze by mu się to nie spodobało ,że tak blisko mam i mi się tyłeczka ruszyć nie chce...a poza tym chyba taniej wyjdzie
Stary 2003-08-04, 08:50   #4
sergeevna
BAN stały

właśnie nie wiecie może ile wynosi koszt przesyłki ?
Stary 2003-08-04, 12:36   #5
youare
Zadomowienie

9 zł
Stary 2003-08-04, 16:52   #6
sergeevna
BAN stały

hihi już się umówiłam z Panem ,że wpadne w tym tygodniu ... zamówiłam sobie pędzelek do pudru i skośny do różu (obydwa do makijażu profesjonalnego ) a także szczotkę do modelowania ... powiedziałam ,że chciałabym taką o średnicy ok. 5 cm (czyli dużą) to pan powiedział ,żebym wpadła to powiem mu ile uciąć ... no właśnie...czego uciąć ?? mi się zdawało ,że to rączka jest gruba ...
Stary 2003-08-04, 18:21   #7
youare
Zadomowienie

Pan przycina na życzenie pędzelki (więc szczotki chyba też) a nawwet robi na życzenie...Tak więc pewnie chce przyciąć szczotkę tak, zeby była tak jak sobie życzysz No, i We-Ma górą!! Na pewno sobie cos jeszcze stamtad zamowie, po prostu zakochalam sie w tych pedzelkach...Chyba wystarczy ze napiszde ze są genialne, eeech...

Stary 2003-08-04, 18:51   #8
superka
Rozeznanie

Youare, a czemu to nie widzę twojej oceny przy tych pędzelkach, hmmmm, co??
zdrówko
superka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-04, 19:01   #9
youare
Zadomowienie

a bo dopiero mam od kilku dni i muszę potrzymać trochę żeby sprawdzić czy włosy nie wypadają Ale się nie zanosi, bo te pędzelki są naprawdę świetne!
Stary 2003-08-06, 17:37   #10
sergeevna
BAN stały

dziewczyny jutro po pracy jade do naszego Pana tylko ,że kończe ok 17.00 albo może nawet o 18.00 i się boje ,że go nie zastane...czy pamiętacie może od której do której on tam siedzi ?
Stary 2003-08-06, 18:39   #11
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

No to ja jeszcze jedno pytanko dorzuce na temat tych pędzli: czy ten spis z cenami, co jest przy nich w KW jest aktualny? I czy to są wszystkie wymienione? Bo jakos nabrałam na nie ochoty... Ale będę musiała zadryndać bo znad morza raczej nie pojade do Warszawy
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2003-08-06, 18:45   #12
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

o o o! właśnie znalazłam godziny, w których Pan pracuje: od 8 do 12 i od 14 do 18!
Stary 2003-08-06, 19:54   #13
anya
Raczkowanie

...może nie jest nieaktualny co przybyło sporo nowych wzorów pędzelków...zwłaszcza tych okrągłych do cieni w kilku różnych rozmiarach...są w cenach ok 8 zł.
A tak na marginesie miałam mały kłopot z pędzlem do pudru, bardzo się poczochrał... nie miałam pomysłu jak mu przywrócić użyteczność...i uczesałam go po myciu i jest jak nowy....
anya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-06, 21:53   #14
sergeevna
BAN stały

misia dziękuje za podanie tych godzin ,troszkę się uspokoiłam ,bo prace zwykle o 17.00 kończę, żadko kiedy o 18.00 więc może już jutro będe miała pędzelki i szczoteczkę do modelowania
Stary 2003-08-06, 22:44   #15
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

Serguś , a mogłabys mi potem dac znać jak obecnie poszczególne ceny stoją? To wtedy jak sie zastanowie dokładniej to bez przeciągania powiem Panu przez tel. od razu co mnie interesi...Skrobniesz, nie?
Dobranoc, ide spać
Stary 2003-08-07, 04:48   #16
sergeevna
BAN stały

oki zapytam
Stary 2003-08-07, 19:24   #17
sergeevna
BAN stały

wybiegłam z pracy tak szybko jak tylko mogłam ,z jęzorem wywieszonym , pojechałam autobusikiem do centrum , o 17.50 byłam pod We-Mą ,ale niestety było zamknięte ,a na drzwiach napis "czynne od 8.00 - 14.00 , ? - 19.00 ... cóż...trudno-ale jeszcze jutro jade wcześniej...zobaczymy cio bedzie
Stary 2003-08-08, 17:56   #18
sergeevna
BAN stały

a więc byłam dziś u Pana , na miejscu dostałam super pędzelek do różu (ten mniejszy z włosia...ee nie pamietam jakiego) , już go nawet wyprobowałam i jest suuuper !!! troszkę włoski wypadają ,ale pędzelki świetnie malują ,są mięciutkie ... kupiłam też dwie szczotki do modelingu ,też supcio ,a później przyjechałam po drugi pędzelek do różu (większy i skośno ścięty z końskiego włosia - pachnie konikami baaardzo ) i średni pędzelek do pudru sypkiego... a co do cen to tak:

pędzle do:
*cieni
-duże 6 zł
-średnie 5 zł
-małe 4 zł

*miotełki (nie wiem do czego to było )
- 6 zł (chyba ,nie jestem pewna)
*pędzelek do kresek (eye-liner) chyba 6 zł
*punktowe chyba też 6 zł
* do ust (niestety nie pamiętam )
*do pudru duży 10 zł
*mniejszy 8 zł (przynajmniej ja za tyle dostałam )
*do różu mały 10 zł
*do różu duży ,skośnie ścięty z końskiego włosia (ja dostałam za 8 zł ,ale chyba jest za 9 zł)

dziewczęta przepraszam ,bo mogłam troszeczke pomylić ceny pędzelków do ust ,eye-liner'a ,miotełki i punktowych ...tyle tego było a w dodatku tak byłam swoimi podekscytowana ,że mi troszkę z główki powylatywało

a co do sczotek do modelingu ,tych okrągłych to duża jest za 3,50 a mniejsza tańsza...ale tysz nie pamiętam ile za nią dałam

Ale pędzelki są super , nawet powiem ,że warte większej ceny ! A do moich Pan przylepił takie słodziudkie naklejeczki ,serduszko i pieseczka i włożył w torebeczkę na której były różyczki sweet ... warto warto
Stary 2003-08-08, 18:07   #19
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

wielkie dzięki! na pewno zdryndam w niedługim czasie do tego Pana, i wtedy wszystko mi powie dokładnie-przynajmniej mam już orientację w cenach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2003-08-08, 18:12   #20
sergeevna
BAN stały

pędzelki są naprawde tanie ,a przy tym rewelacyjne , myślę ,że za zakup wszystkich zapłacisz jedynie ok. 50 zł co jest bardzo mało , bo te pędzle w innych sklepach to sporo kosztują ...chociażby takie do pudru to nawet 200 zł ...a tu u Pana masz cały komplet za tak niską cenę
Stary 2003-08-08, 19:52   #21
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

nio... smutna rzeczywistość ale na szczęście jest jeszcze we-ma -a właściwie to wizaż
Ale jeszcze pytanko walne: czy dużo różnią się wielkością poszczególne rozmiary pędzli do pudru, cieni i różu?
Stary 2003-08-08, 20:43   #22
sergeevna
BAN stały

co do pędzelków do pudru to aż tak bardzo się nie różnią , dosłownie troszeczkę , jeden jest bardziej rozszerzony a drugi trochę mniej , jeżeli chodzi o pędzle do różu to te się bardzo różnią ten z tego włosia (którego nazwy nie byłam w stanie zapamiętać ,coś na "s" )ma szerokość ok 2 cm i tak samo dł. i jest płaski ,a ten z końskiego włosia jest gruby , ścięty skośnie i ma ok . 3 cm ,5 cm dł (jedna i druga strona) ,obydwa bardzo dobre i myślę ,że przydatne ,a co do tych pędzelków do cieni ,to owszem różnią się troszkę , nie jest to duża różnica ,ale zawsze jest ! wyglądają tak jak by każdy był zrobiony do danego fragmentu oczka , przy brzegu na powieke (najmniejszy) ,troszkę na powiece (średni) i nad powieke największy ... mam nadzieję ,że zrozumiałaś o co mi chodzi ... ale jeżeli chodzi Ci o to jakie pędzelki kupić to ja bym kupiła jeden do pudru (obojętnie jaki) ,obydwa do różu i dwa do powieki (najmniejszy i średni) - ale Twój wybór i zrobisz jak będziesz chciała i jak tylo Ci się spodoba , buziaki
Stary 2003-08-09, 21:21   #23
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

Dziewczyny, patrzajcie co znalazłam:

SSorki, że takie długaśne:

http://www.yellowpages.pl/teleout.ph...rdnumber-2.y=9 .

Rok założenia imponujący...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości