|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Johnson & Johnson, testy na zwierzętach
Witam serdecznie, właśnie, buszując po KW, znalazłam w kilku recenzjach oliwki Johnson & Johnson info, że jest ona testowana na zwierzętach. Czy wiecie coś może na ten temat? I skąd mogą pochodzić takie informacje, albo gdzie też można je zwreyfikować? Mam małą obsesję na punkcie niekupowania kosmetyków testowanych, a na mojej oliwce, którą pospiesznie sprawdziłam, faktycznie brak info, coby takich testów nie dokonano.
Czy któraś z Was wie może coś więcej na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Johnson & Johnson, testy na zwierzętach
joannea napisał(a):
> gdzie też można je zwreyfikować? Sprawdź tu: http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1052909087 ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: Johnson & Johnson, testy na zwierzętach
Nie ma sensu przejmować się tym produktem jeżeli chodzi o testy. Nie wiem poco ci ta oliwka, jaki jest jej cel stosowania. Kiedyś przed laty była to podstawowa oliwka wielu masażystów, ale w wielu przypadkach po prostu uczula. Szczególnie osoby starsze. Sorry, ot tak,
taka notka z prywatnej praktyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.