![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prostownica Philips, Kenzo, pryzmy, Fekkai i inne
NIEAKTUALNE
Wymienię: Flower by Kenzo, EDP, 30 ml, raz psiknięte, mam kartonik, kupione w Sephorze Nabłyszczacz do włosów Fekkai w sprayu, 125 ml, psiknięty kilka razy (wartość ok. 100 zł) Caline Parfums Gres, z 50 ml zużyte kilka Prostownica ceramiczna Philips, SalonStraight Ceramic HP4642/00 Olejek Nuxe ze złotymi drobinkami, kupiony w sierpniu lub wrześniu 2007, użyty kilka razy, brakuje kilku ml z 50, nie odpowiada mi jego zapach. Kadus, Imunal Repair Energy, Mask - użyta dwa-trzy razy. Świeża Cool Citrus Basil. Body Splash with Moisturising Aloe Vera, woda do ciała, z 236 ml zostało ok. 200. Idnola, pianka do włosów strong, z 300 ml około połowa. Indola, lakier do włosów strong, z 300 ml około połowa. Są to profesjonalne kosmetyki kupione w salonie. Opakowania nieprzezroczyste, dlatego trudno okreslić stopień zużycia, wydaje mi się, że połowa w każdym jest, ale ponieważ nie mam pewności oddam za drobiazg, byle tylko przydatny dla mnie. Odsypka dwóch kwadracików z pryzm. Mam zestaw 02 Delicate Beige, ale nie używam zupełnie tych ciemniejszych i się marnują. Odsypię do jakichś pojemniczków. 2 x 5 g. Liposyne Vichy, połowa z 200 ml. Próbki: Anthelios, Dermo-pediatrics, 50+, 5 ml, nowa Avene, Tres Haute Protection very high protection, 50+, 5 ml, nowa Bioderma, Photoderm max, z kolorem, 5 ml, raz użyta L'Artisan Parfumeur, Drole de rose, nowa, 1 ml Musc et Freesia, kilka psiknięć (mniej niż połowa w atomizerku 1,5 ml). Edytowane przez omniama Czas edycji: 2008-08-29 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prostownica Philips, Kenzo, pryzmy, Fekkai i inne
interesuje mnie olejek Nuxe
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265478
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czegos szukasz za olejek Nuxe ?
mam to co w podpisie plus jakies inne np.zapachy demeter. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-07-18 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() moze u mnie cos za olejek nuxe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie za olejek albo fekai albo kadus
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
no to i ja się zapiszę na olejek nuxe
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Obejrzałam wszystkie wątki i na razie tylko u Soft zainteresowała mnie Chanel Chance.
Soft może wybierzesz u mnie coś jeszcze, żeby wymianka na wodę Ci się opłacała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za odsypkę pryzm?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś za Kenzo lub odsypke pryzm?
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie może za
Olejek Nuxe ze złotymi drobinkami, kupiony w sierpniu lub wrześniu 2007, użyty kilka razy, brakuje kilku ml z 50, nie odpowiada mi jego zapach.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za olejek Nuxe i pryzmy(przyznam że wolołabym całe opakowanie
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Znowu nic nie znalazłam w powyższych kramikach. Co do pryzm, niestety tylko odsypka dwóch kolorów, dwa pozostałe bardzo lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a znalazlabyś coś za samą odsypkę pryzm?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Red, nie wiem, na ile wyceniasz swój płaszczyk, bo tylko on mnie interesuje. Daj znać, za co jesteś skłonna go oddać i jakie są dokłądne wymiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
rozumiem że chodzi o skórzany płaszcz?
dokładne wymiary podam po południu . Bo teraz uciekam ![]() Nie wiem w tej chwili jak go dokładnie wycenić ![]() Sklikamy się po południu ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś u mnie za puder?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post8324385
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
jak obiecałam tak piszę
![]() Co do wyceny to nie da się tego zrobić wydaje mi się super dokładnie.Nowe jednorzędowe płaszcze z natóralnej skóry czy zamszu choćby w KDT w wawie na stoisku ze skórami kosztują średnio przecenione 600/700 do ponad tysiąca nieprzecenione . Oczywiście mówię tu o jednorzędowych średniej długości jak ten Mój płaszcz pochodzi z wymiany , jako że mam 4 inne płaszcze w tym dwa skórzane zakupione przez siebie - jeden długi drugi właśnie przed kolano to ten postanowiłam wystawić. Otrzymałam płaszcz z deklaracją że był 1czy 2 razy założony i stan bdb i faktycznie taki otrzymałam. Ja ubrałam płaszcz również zaledwie kilka bo bodaj 2 razy . Poprzednia wizażanka zadeklarowała jego zakup za 800 czy 900 zł. Wartość wymiany była w granicach ok 600 zł - oddałam za niego firmowe w stanie bdb oraz nowe rzeczy. Nie wiem jak wycenić w tej chwili wartość płaszcza ![]() ![]() Aha dodam że ja np. jeden z moich płaszczy zakupiłam w orsay`u za coś ok 350 zł jednak jednak jakość skóry jest nieporównywalnie gorsza od płaszcza omawianego, a długi płaszcz kupowany był w sklepie ze skórzaną odzieżą za gróbo ponad tysiąc i skóra jest właśnie takiej jakości jak omawianego płaszcza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.