|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
brąz z turkusem +bonus
Dzisiaj z nudów postanowiłam ćwiczyć rozcieranie cieni i tak oto powstało to co powstało
![]() Lista kosmetyków: Ziaja krem tonujacy cienie Oriflame i jakiś bazarkowy od chińczyków ![]() błyszczyk niewiadomego pochodzenia tusz Miss Spoty PS: na zbilżeniach oczu brazowy cien jakoś dziwnie rozmazany, w rzeczywistosci takiej plamy nie widac
Postrzegam świat jako coś otwartego, owianego tajemnicą, której żadna nauka nigdy nie odkryje. Architektura odgrywa podstawową rolę w rozumieniu wielu spraw, ponieważ dostarcza przestrzeni do oglądania nieba, ulicy, innych ludzi wchodzących przez drzwi. Daniel Libeskind
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: brąz z turkusem +bonus
Zainwestuj w puder matujący pomoże
![]() Ta plama jest okropna na zbliżeniach na serio;/ Chodź na tym większym też widać że brąz jakoś dziwnie jest nałożony zwłaszcza na lewym oku.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałabym o bonusie
wczoraj cwiczylam :P cienie Inglot, Cantare, paletka ze Świata kobiet i jakieś bazarkowe jeszcze tusz Miss Spoty
Postrzegam świat jako coś otwartego, owianego tajemnicą, której żadna nauka nigdy nie odkryje. Architektura odgrywa podstawową rolę w rozumieniu wielu spraw, ponieważ dostarcza przestrzeni do oglądania nieba, ulicy, innych ludzi wchodzących przez drzwi. Daniel Libeskind
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Bonusy mi się bardziej podobają niż makijaż główny
ta brązowa nieroztarta plama brzydko wygląda tak jak Kochanka Szatana polecam jakiś puder matujący
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
oczka bardzo ładnie malujesz
pomysłowo i kolorowo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

tak jak Kochanka Szatana polecam jakiś puder matujący