|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mała czerwona - jeskie dodadki?!
Dzień dobry, cześć i czołem. Nie jest to kreacja na studniówkę, ani na sylwestra, tylko na wesele.
http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_208573061 Wiem, jest potwornie kusa. Do tego dość wysokie, lakierowane czarne szpilki i oczywiście czarne rajstopy... i co dalej? Sukienka sama w sobie jest dość lubieżna więc obwieszając się biżuterią będę wyglądać jak jakaś kurtyzana, z kolei bez biżu będzie nudno. Jakieś perełki? łańcuszek? Same kolczyki? ale jakie... I makijaż ![]() HELP! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mała czerwona - jeskie dodadki?!
Ładna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
złoto niestety odpada, bo szpilki mają srebrne klamerki, będzie się gryzło... pokombinuję z piórkami, ale nie będzie to za pstrokate?
Edytowane przez miss_z Czas edycji: 2010-12-25 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
do tego co piszesz pasowałby mi czarny eyeliner, czarna branzoleta i nie długie czarne kolczyki.
tlyko ta klamerka na szpilach coś mi się nie podoba, wstawisz zdjęcie butów?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
niestety dopiero w poniedziałek. klamerki to może rzeczywiście złe słowo - raczej klamry. same buty mają dość szeroki pasek (ta z 5 cm) wiązany na dwa razy dookoła kostki i spinany właśnie tą klamrą. sam sex
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.