|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Mała czerwona - jeskie dodadki?!
Dzień dobry, cześć i czołem. Nie jest to kreacja na studniówkę, ani na sylwestra, tylko na wesele.
http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_208573061 Wiem, jest potwornie kusa. Do tego dość wysokie, lakierowane czarne szpilki i oczywiście czarne rajstopy... i co dalej? Sukienka sama w sobie jest dość lubieżna więc obwieszając się biżuterią będę wyglądać jak jakaś kurtyzana, z kolei bez biżu będzie nudno. Jakieś perełki? łańcuszek? Same kolczyki? ale jakie... I makijaż Przecież ważna sprawa - nie mam pomysłu, a czas goni. Dodać mogę, ze jestem ruda jeśli coś to zmienia.HELP! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mała czerwona - jeskie dodadki?!
Ładna
Rajstopy kryjące czarne i szpile to bardzo dobry pomysł Na pozostałych dodatkach bym poprzestała chyba że dodatkowo wyjątkowo delikatna bransoletka. Makijaż proponuje brązowy smoky eyes
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
złoto niestety odpada, bo szpilki mają srebrne klamerki, będzie się gryzło... pokombinuję z piórkami, ale nie będzie to za pstrokate?
Edytowane przez miss_z Czas edycji: 2010-12-25 o 16:17 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
do tego co piszesz pasowałby mi czarny eyeliner, czarna branzoleta i nie długie czarne kolczyki.
tlyko ta klamerka na szpilach coś mi się nie podoba, wstawisz zdjęcie butów?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
niestety dopiero w poniedziałek. klamerki to może rzeczywiście złe słowo - raczej klamry. same buty mają dość szeroki pasek (ta z 5 cm) wiązany na dwa razy dookoła kostki i spinany właśnie tą klamrą. sam sex
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Przecież ważna sprawa - nie mam pomysłu, a czas goni. Dodać mogę, ze jestem ruda jeśli coś to zmienia.

Rajstopy kryjące czarne i szpile to bardzo dobry pomysł
Na pozostałych dodatkach bym poprzestała chyba że dodatkowo wyjątkowo delikatna bransoletka. Makijaż proponuje brązowy smoky eyes