|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Samotne podróżowanie
Cześć dziewczyny to mój pierwszy założony wątek i nie wiem czy na dobre forum z nim trafiłam... w sumie podobnego problemu jak ja mam nigdzie nie znalazłam i jak źle trafiłam to przepraszam
![]() a więc... ponad miesiąc miałam złamaną nogę, wskutek czego prawie całe lato spędziłam w gipsie w domu teraz już sama chodzę ale mój ortopeda zalecił mi wyjazd do sanatorium, tyle że ja zamiast płacić za sanatorium wolałabym wyjechać gdzieś sobie do ciepłych krajów... tyle, że wszyscy moi znajomi już wykorzystali swoje urlopy więc musiałabym pojechać sama... i tu zaczyna się problem bo ja NIGDY nie wyjeżdzałam z biur podróży i nie wiem czy to jest przyjęte podróżowanie samotnie??????? ![]() dla mnie to nie stanowi żadnego problemu tylko nie chcę żeby w biurze podróży na mnie dziwnie popatrzeli ![]() dziękuje za odpowiedzi bo ja powinnam na dniach zdecydować czy sanatorium czy wycieczka i przepraszam jak to nie to forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Samotne podróżowanie
A czemu maja dziwnie na Ciebie patrzec?na pewno nie raz spotkali sie z takim czyms wiec jesli masz urlop to korzystaj z niego i idz tam smialo. Dla nich nie bedzie to zadna nowoscia, ze ktos bedzie chcial jechac sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a co Cie obchodzi jak kto na Ciebie patrzy?
chcesz to jedz, nie placisz za patrzenie tylko z organizacje wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie widze problemu. Bardzo czesto w moich grupach byly osoby wyjezdzajace solo i nigdy nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze cos tu jest nie tak. Sama zawsze wyjezdzalam jako solowka, ale w moim przypadku bylo troche inaczej, poniewaz wyjezdzalam w charakterze pilota, wiec to zrozumiale.
Niemniej jednak, w kazdej grupie mialam samotnikow i wszystko bylo ok. Glowa do gory. Baw sie dobrze i prosze, nie mysl o tym, co ludzie powiedza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Są tez oferty wycieczek dla singli
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.