|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fotografia
Hej, zakładam ten wątek ponieważ interesuję się fotografią bardziej ''poważnie'' od jakiegoś roku, oczywiście eksperymentuję jak tylko mogę. Nie potrafię określić swojego kierunku jako, że powiedzmy interesuję się fotografią portretową - po prostu na razie cały czas się uczę i staram rozwijać swoje umiejętności bez narzucania sobie ograniczeń
![]() Link: http://www.facebook.com/pages/Wiolet...45164002267430 oczywiście jeżeli podoba wam się, to zapraszam do kliknięcia ''lubię to'', komentwrze również mile widziane. Zapraszam wszystkich chętnych fotografomaniaków również do wrzucania swoich zdjęć, liczę na to, że będzie nas jak najwięcej. ps. przeglądałam inne wątki tego typu i albo wszystkie bardzo stare, albo nie do końca o to mi chodziło, nie zaprzeczam, że mogłam jakiś przeoczyć także jakby coś to skierujcie mnie na dany wątek. Pozdrawiam wszystkich! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotografia
jest już taki wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285350 jakoś powoli brnie do przodu, choć czasami jest zastój, ale im nas więcej, tym większa szansa na rozkręcenie go.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no właśnie fajnie by było gdyby się bardziej rozkręcił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapraszam serdecznie do udzielania się na wątku
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Udzielam się, ale coś nikt mi nie odpisuje, głucha cisza!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja to jestem gapa, w ogóle o innym wątku mówiłam..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.