|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolorowe tonery do włosów
Cześć. Zastanawiam się nad tonerem do włosów ( farby do włosów w kolorach tęczy). Miała może któraś z Was taki? Ile się trzymał? Bo np. na aukcjach allegro jest napisane do 5-7 myć, czy to prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowe tonery do włosów
jeśli ma się ciemne włosy to pod toner trzeba je rozjaśnić-i rzeczywiście trzymają się ładnie kilka myć a potem trzeba kolor wzmacniać
jak pojawia się odrost to przy farbowaniu go tez trzeba go rozjaśnić
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Miałam czerwony... Po dwóch myciach tracił na intensywności... Po trzech był już pomarańczowy...
Różowy zniknął dokładnie po pierwszym myciu. Zostałam blondynką z odcieniem pigowatego różu na czubie. Fioletowy był znośny chyba najdłużej. Co nie znaczy, że z każdym myciem nie tracił na intensywności... Bo stawał się coraz bardziej pastelowo fioletowy... ![]() Używałam tonerów Directions Takich: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nia-wlosow.htm Opinie ma rewelacyjne i w sumie lubiłam go, ale słoiczek 25 zł i kupować nowy po kilku myciach... zbankrutowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Też używałam directions i byłam bardzo zadowolona, ale ja jedno pasemko farbowałam. Poprawiałam co ok. tydzień, przy codziennym myciu, a lubiłam jak jest właśnie takie intensywne. Podobno jak się farbuje całe włosy to warto dodać toner np. do balsamu, wtedy kolor się tak nie wypłukuje i jest dłuzej żywy. i nakładać praktycznie tylko na rozjaśnione włosy lub blond. Ja mam naturalne taki średni blond (chyba bo farbuję od wielu lat) i na te jedno pasemko, które zostawiałam naturalne toner mi chwytał świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.