![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maroussia
Wątek nieaktualny, zapraszam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=399158 Moje prośby: - wysyłamy przesyłką rejestrowaną ![]() - dajcie mi 2-3 dni na wysłanie paczki, nie zawsze mogę wysłać od razu, ponieważ bywam poza domem dłużej niż mam czynną pocztę. - preferuję wymianki hurtowe ![]() - jeżeli Wam zależy by gąbeczki były świeżo umyte zaznaczcie to, ja nie wymagam tego od Was, gdyż i tak zawsze otrzymane akcesoria myję a szkoda myć po dwa razy - kosmetyki oklejam taśmą, jeżeli ktoś sobie nie życzy proszę krzyczeć ![]() - ubrania tylko w dużych rozmiarach przyjmę, ale rzadko, tak jak i biżuterię - nie odpowiadam, jeżeli nie sprecyzujecie co Wam się u mnie podoba ![]() -obecnie nie mam atomizerków, fiolki 2ml już mam Właściwie chętna jestem na odlewki ciekawych niszowych zapachów oraz to co w wish ![]() Aha, dla siostry szukam The one edp lub Emporio she, flakony, nowe lub używane. Moja Wishlista: !!!! M.Micallef Vanilla Aoud oraz Night Aoud Juliette has a gun Midnight Aoud Shalimar EdP Ewentualnie Chanel Coco M, chance -> flakony > 10ml Odlewki: CdG Avignon, J. i Kyoto perfumy z fiołkami, wanilią, a także kadzidlane Pielęgnacyjny wish: - seria Skindividual: serum pod oczy, emulsja na dzień, krem na noc - płyny micelarne, 3 kroki Clinique, Effeclair K [nie próbka] - pielęgnacja ciała: ujędrniające, antycellulitowe (każda półka), ślicznie pachnące (Aquolina, masła Farmona itd itp) - serum wyszczuplające termoaktywne Eveline (i inne "poprawiacze" sylwetki z Eveline, Lirene, Soraya, Loreal, Dove, Nivea, Oriflame) 19,01 DOKŁADKA!! DO wymiany MAM: zapachy: (ubytek widoczny na zdjęciu) zdj 1: - Miss Sixty, Miss Sixty 15ml z ubytkiem 2 psików, z pudełkiem -Benetton Inferno Paradiso, 40/50ml zdj 2: - EL Pleasures 50ml z widocznym na zdjęciu ubytkiem (nie oddam łatwo, bardzo je lubię) zdj 3: zdj 4: - YR ode a l'amour 50ml z ubytkiem -> nie będę wybredna - Gucci by Gucci EdT tester 75ml (tylko za coś extra) z ubytkiem (na razie wycofuję, chyba że za coś ze ścisłej czołówki wish) zdj 5: - Valentino Rock'n'Rose Couture 90ml (tylko za coś extrrra!!!) na razie wycofuję z wymiany - -Miss Sixty, Rock Muse 25/30ml (polubiłam je, nie bedzie łatwo) DOKŁADKA!!!! - Miniaturka Princess Vera Wang tylko wypróbowana - Caline Night de Gres ok 45/50ml - Promesse Cacharel EdT 29/30ml - Calypso Lancome ok 23/30ml - torba Escada Ocean Lounge, dwustronna, nowa. Z jednej strony biała z fioletowymi paskami, druga gładka czerwono-fioletowa. Jak w tym linku: http://cgi.ebay.pl/Escada-Ocean-Loun...3286.m63.l1177 - Lancaster "Aquasenses" nowoczesne połączenie perfum z pielęgnacją ciała. 50ml z ubytkiem max 8ml- Oriflame, Woda FIRE, 30ml, nowa odlewki: odlewki: - Etro - Shaal Nur EdT - Perles de Laligue - Chanel No 5 - Kenneth Cole black - CSP Vanille Extreme - Molinard Habanita - Ch. Dior Addict, tylko za coś extra! - Valentino Rock'n'Rose Couture - YSL Opium Edt - Cartier, La Baiser du dragon edp - Gucci by Gucci Edt - Estee Lauder Pleasures - Oriflame: Aromabliss Awakening, White Gold Giordani, After Hours próbki: - Molinard Nirmala - zapachów wymienionych w moich odlewkach - D&G The One - Miss Dior Cherie EdP - Paco Rabanne Black XS - Boudoir VW makijaż: - Tusz WONDER oriflame kolor BROWN nowy. Wyciągnęłam konsultantce z kuferka, zadowolona, że w końcu jest i... okazało się, że wzięłam sobie brązowy, niestety w moim przypadku to totalna porażka (mam czarne włosy) - ARTDECO perfect color eyeliner kolor 7, śliczny kobaltowy kolor. ![]() -Vichy Dermablend kolor 25 nude, użyte 3 razy (bardzo oszczędnie) - Borghese, Podkład Borghese 01 Creama, jasny beż kod: LA328M -otwarty w zimie ubytek 50% (teraz już 55%, gdyż użyłam go dwa razy) z wymiany z Virtual_reality. - L'oreal Cień Wear Infinite w odcieniu Gilded Bronze, (jesienna wymianka z oolong), użyte dwa trzy razy - Oriflame Visions konturówka read my lips, kolor nibble my ear. Kilka razy użyta, EX 06.09. Kolor mniej różowy niż na zdjęciu. - Oriflame Giordani Gold blyszczyk Perfect Gloss, kolor Golden Nut, stan db+ (kosmetyczka troszkę go porysowała), wypróbowany tylko. To limitowanka opakowanie jak to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2476,aa-plus-aquazen-krem-na-noc.html - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Berry Pretty (nowe) - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Geranium (nowe) - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Petal (nowe) - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Seductive Nude (raz użyty, perłowy jasny beż/brzoskwinia) - Oriflame, puder prasowany silk touch, nowy, kolor light pielęgnacja: - Oliwka dla niemowląt Baby, Oriflame. Nowa - Wax henna brązowa, odżywka/maska odłożę (do 500ml) , ale potrzebny będzie pojemniczek. Ewentualnie wymienię całą nową za coś ciekawego do włosów. - Oriflame, Lift expert, krem na dzień liftingujący, nowy - Oriflame, MEN total age control, krem pod oczy dla mężczyzn nowy, 15ml Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-01-23 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
perfumove love
|
Dot.: MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maro
Marei
![]() ![]() ps. z naciskiem na ten drugi, pierwszego póki co, mam zapas ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-10-08 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maro
witaj, coś u mnie za - Lolita Lempicka EdP 50ml ?
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- hej coś u mnie za odlewkę - Guerlain, My Insolence ok 9ml ? ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- o kurcze już pisałam do Ciebie, ale może chociaż za odlewkę coś u mnie wypatrzysz, pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
za lolite i insolence 30ml
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- a za lolitę 40ml, inslence odlewka 10ml i Miss Dior Cherie EdP 50ml za demona? co Ty na to? demon jest edp, czy nie będzie za dużo? może coś jeszcze u mnie znajdziesz? lub zamiast miss dior NU 30ml ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- pasuje mi tak jak napisałaś ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- a NU YSL jaki jest ubytek bo nie zapytałam ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję za demona: - nu - lolita ale 35/50 - odlewka my insolence 9ml - odlewka insolence edt 5 ml (lolity bym sobie odlewke tylko zrobiła 5 ml w zamian 5ml insolence edt dorzuce?) bo mam jeden atomizer 5 ml i moge w nim oddac odlewke __________________ nu ma ok 25/30ml ciężko określić, może być 23-25ml... kurczę, taki piękny zapach... dla mnie lepszy od edp, ale.. hmm.. chyba wolę demona ![]() to idziemy na PW? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
perfumove love
|
Oj, za GuciaII szukam czegoś konkretnie z moich poszukiwańców. Zastanowię się nad Miss Dior, jest ich około połowy z 50ml, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
okej
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Odpisałam w moim watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post14647557
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Czy zechciałabyś wymienić red jeans za 5th avenue Elizabeth Arden (ok 70 ml)?
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
myślałam, że to klasyczna, ale wersji esprit niestety nie chcę
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() - Oriflame, Lift expert, krem na dzień liftingujący, nowy - Oriflame, MEN total age control, krem pod oczy dla mężczyzn nowy, 15ml Może miałabyś jakiś zapach dla faceta z Oriflame lub Avon na wydanie ??Zależałoby mi . Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
- Ch. Dior Addict, tylko za coś extra!
Mam odlewkę tumulte PH i Vanille Cannelle byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Prepraszam, pregapilam, bo zaraz po tobie pisałam posta i już mi się w subskrybcji nie pojawił. Mam S8 w folii. podoba mi się anthelios (kiedy go otworzylaś?) i ziaja balsam plus masełko. Niestety nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() S8 nie znam(jaka pojemność?), ale może być, ja tam nie wybrzydzam.. Interesuje mnie też bardzo : Oriflame, Lift expert, krem na dzień liftingujący, nowy Daj znac ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-10-10 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
s8 ma 50ml. mam jescze męską wodę ASCENDANT z oriflame 75ml. I oddam chętnie którąś (nowiutkie) za te trzy kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jejkuś, to może ASCENDANT z oriflame 75ml
![]() I proszę Cię tak bardzo... bardzo ![]() Oriflame, Lift expert, krem na dzień liftingujący, nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może =EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. plus tołpa strefa t? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dla Ciebie : LRP anthelios (ze zużyciem) i ziaja balsam plus masełko(nowe). za: męską wodę Oriflame ASCENDANT z oriflame 75ml- nowa Zapraszam, jesli się zgadza na Pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie :
LRP anthelios (ze zużyciem) i ziaja balsam plus masełko(nowe). za: męską wodę Oriflame ASCENDANT z oriflame 75ml- nowa próbeczki zapachów ![]() Napisałam Pw, wysyłamy we wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
witaj znajdziesz coś u mnie za odlewkę habanity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
Etro, Shaal Nur, EDT - odlewka 5ml awignon, messe de minuit rodriguez i zależy ile każdej chcesz/możesz oddać, zależy mi na nich dokladnie w takiej kolejności w jakiej wymieniłam. Habanity mam sporo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.