|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
:(
http://www.wirtualnemedia.pl/index1...._podrubryki=35
ale glupia krowa z niej ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: :(
No faktycznie krowa!!!
![]() Zero tolerancji i wyrozumiałości!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
O rany
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nawet jak byli łysi, to i tak są super. Liczy się to co ma się w głowie, a nie na głowie. Uważałam ją za mądrzejszą kobietę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A mnie zastanawia inna rzecz... ARM tłumaczy się w przeprosinach ze nie wiedziala o chorobie Durczoka. Ja nie często oglądam Wiadomości, ale o chorobie Durczoka słyszałam - raz gdy o tym mówił, a drugi raz gdy dziękował widzom za słowa otuchy... Czy biorąc pod uwage, że ARM jest redaktorem plotkarskiej gazetki, to jest odpowiednią osobą na tym stanowisku?
![]() Głupia baba!:-( Jak sie wyraża opinie na forum publicznym, na temat czyjegos wyglądu (co jest w ogóle moim zdaniem niedopuszczalne), to wypadałoby chyba sprawdzić czy krytykowana "wada" nie jest wynikiem jakiejś choroby... A poza tym co to za obyczaje żeby publicznie "obgadywać" swoich kolegów po fachu??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ona juz kiedys miala jakas "wpadke" i bardzo sie nad nia uzalali, ale to co wyrazila w swoich pogladach to nie do przyjecia!!
tez jestem w szoku ze osoba ktora wspolczuje (podobno)innym mogla taka opinie wyglosic !! nie wierze w to ze nie wiedziala o chorobie tych panow!tym bardziej ze prawie wszyscy o tym wiedzieli i trwali przy nich w ich cierpieniu, i zyczyli im powrotu do zdrowia.moze alicja byla na dlugiej delegacji?! ![]() ale dziwi mnie neswiadomosc tej pani,tym bardziej ze pracuje w mediach!co chciala tym zyskac?? a ja lubialam jej audycje!
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
O rany, w głowie się nie mieści!!!!!!
Szok, co za głupia baba! Jak mogła nie wiedzieć, że są chorzy na nowotwór? Skoro wszyscy o tym wiedzieli? Co za dziennikarka z niej do ![]() Ale jaka redaktor naczelna, taka i jej gazeta. Reprezentują ten sam poziom ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie glupia!Nawet jezeli nie wiedziakla,ze durczok jest chory powinna trzymac jezyk za zebami,a nie gadac takie bzdury.tylko sie osmieszyla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nigdy mnie specjalnie jej osoba nie interesowała, ale też nie przeszkadzała mi (bo w zasadzie zero kontaktu - Gali nie czytuję, w TV też mało co oglądam), ale po takiej wypowiedzi! Podpisuję się pod Waszymi opiniami: krowa i już. Cieszę się, że jej tak fajnie odpowiedzieli: kulturalnie, ale tak, że mam nadzieję, w pięty jej poszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.