|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
do wszytskich wizażowych mam !i nie tylko
witam
mpja 3 letnia córka złapała jakiś wstrętny katar i nie wiem jak jej pomóc,nie ma temperatury tylko katar. do lekarz dopiero jutro wieczorkiem a rano do przedszkola ,robie inhalacje olejkiem Oil of olbas ,znacie może jeakies domowe sposoby,ew. krople do nosa czy jakieś syropy? wiem ,że na katar nie ma rady przynajmniej u takich maluchów,a może coś wzmacniającego na jesień i zimę znacie? zastanawiam sie na homeopatią. pomóżcie paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: do wszytskich wizażowych mam !i nie tylko
Cóż moja młodzież w tamtym roku właśnie miała podobny problem. Zakupiłam jej olejek Oil Olbas. Aplikujesz dwie, trzy kropelki na bluzeczkę. Dodatkowo możesz na noc kropelkę chlapnąć na poduszkę. Dorotce pomogło. Może i twojej malutkiej pomoże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli to tylko katar to może idź do apteki (w niedzielę niektóre czynne) i kup krople Nasivin 0,025% dla dzieci na katar i może Cebion (wit. c w kropelkach dla dzieci) - ja podaję to mojej córeczce i jest lepiej. Oil of Olas też dobry, na noc kropla na poduszkę ułatwi oddychanie. ale lekarz tak czy inaczej konieczny, żeby się jakaś gorsza infekcja nie rozwinęła. Zdrówka dużo dla twojej córeczki.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeśli moja córeczka ma katar, to używam maści Pinosol oraz leku homeopatycznego. Oba leki przepisała mojemu dziecku pediatra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.