|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
NUDNOŚCI... z jakiego powodu?
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Od około 3 dni miewam nudności... Zwlaszcza wieczorem i troche po poludniu. Musze tez czesciej chodzic do lazienki... Ostatni raz kochalam sie z chlopakiem 11 lipca (okres mialam 1 lipca). Zabezpieczylismy sie prezerwatywa, a dodatkowo do wytrysku doszlo na zewnatrz (pomimo tego, ze zabezpieczamy sie prez. on zawsze wyjmuje wczesniej, zeby bylo bezpieczniej ![]() Zaniepokoilo mnie to, ze 20 lipca mialam lekkie krwawienie, ktore trwalo 4 dni. Okres dostalam 19 sierpnia. Wszystko bylo ok. (moje cykle trwaja zawsze ok 40 dni od kiedy przestalam brac tabletki anty). Zastanawiam sie, skad wziely sie te nudnosci i czeste oddawanie moczu. Przeciez to chyba niemozliwe zebym byla w ciazy?? Dodam, ze od 6 dni biore preparat silica. Moze to jest przyczyna nudnosci?? z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NUDNOŚCI... z jakiego powodu?
robilas test ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie, bo okres dostalam prawidlowo.
a jest jakies prawdopodobienstwo ze moglabym byc?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Prawdopodobieństwo jest zawsze, zrób test- myślę że w ciąży nie jesteś ale będziesz spokojniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.