|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() łaaa internetowy zarobek dziewczyny!
Jesli chcecie wziasc udzial w internetowej ankiecie i zarobic 100 zł to wyslijcie swojego emaila na moje gg *****.
Ankieta na temat nowego banku, mysle ze warto sprobowac. Pozdrawiam, Anita ![]() SPAM i złamanie regulaminu. Numer GG usunięty przez moderatora. Edytowane przez Akane Czas edycji: 2008-08-24 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: łaaa internetowy zarobek dziewczyny!
szukam podstępu ? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też szukam za duża suma jak za jedną ankiete bo też biore udział w ankietach internetowych za które można dostać forse lub wymienić pkt na nagrody ale to trzeba zrobić przynajmniej z 10 ankiet żeby uzbierać potrzebną liczbę pkt i wymienić je na forse.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
tą kasę podobno dostaje się na konto założone w tym banku. Jeszcze nie udało mi się dowiedzieć, bo proces zarabiania trwa. Rozciągnięte w czasie jest odsłanianie pytań ankiey.
Poza tym nie bez znaczenia jest liczba zaproszeń wysłanych ludziom na maila. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja niby zarejestrowałam się na kilku portalach z płatnymi ankietami ale mimo to zawsze mam obawy kiedy podaję dane osobowe. Może i to bezpieczne, i nie są to oszuści bo staram się sprawdzać te strony ale zawsze jest moment kiedy myślę....a może jednak to pic na wode noooo ale na kilku stronach się zarejestrowałam i zobaczymy co z tego będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.