|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
gorączka u trzylatka
szukałam czy cos jest na temat chorób i nie mogłam znalezc.wczoraj mój synek zaczał goraczkowac,dzis rano bylismy u lekarza i nic ogólem doktorka nie stwierdziła(nie ma zadnych innych dolegliwosci) tak ok 13 godz miał 40,3.jakos udało sie zbic ale teraz znowu goraczka wzrasta.pewnie to jakis wirus ale martwie sie.moze ktores brzdac wasz miał tez podobnie,goraczke bez zadnych dolegliwosci,jedynie co czasami mowi ze brzuszek boli.trzydniowke prawdopodobnie juz miał,lecz nie wykluczam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gorączka u trzylatka
Moi synowie są troszke starsi ale czasami zdarza sie im taka niewiadoma wysoka gorączka.Tak jak piszesz pewnie to wirusówka,ale z czego sie bierze to nie powiem bo mnie też zawsze zastanawia.
Ja jeśli by nie przeszło do jutra bym zrobiła badanie moczu dla uspokojenia się. Brzuszek boli a nie ma biegunki??? Pozdrawiam i zdrówka dla malucha ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja slyszalam od lekarza ze w zachodniej Polsce teraz wirus panuje. Moj Synio zlapal-kilka dni temu zaczela sie goraczka i przedwczoraj wymiotowal,wczoraj i dzis po antybiotyku juz lepiej,chociaz wieczorem goraczka rosnie. Miejmy nadzieje ze bedzie dobrze czego swojemu i Twojemu Synkowi zycze
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no własnie wrociłam od dyzurujacego lekarza i przypisała augumentin choc mowiła ze tylko gardło lekko zaczerwienione,ale moze to byc poczatek anginy,bo jezeli ma tak wysoka goraczke to przyczyna musi byc.a biegunki nie ma.nie ma nic gorszego jak dziecko choruje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
chyba jakiś dziwny wirus panuje.... mój mały 2 dni temu dostał gorączki, o 6.30 rano miał prawie 40stopni. to było dziwne zjawisko. nic oprócz tej wysokiej gorączki, żadnych innych objawów i w dodatku mały wesoły, gadatliwy i rozbrykany i elokwentny jak zwykle. po 4 dawkach ibuprofenu w syropie dziwna gorączka odpuściła...
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
pewnie jakiś wirus...
tak wysoka gorączka zawsze mnie niepokoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.