|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Jak przerobić?
Chciałabym poprosić Was o radę
![]() Nie wiem, czy w dobrym iejscu na forum umieszczam ten wątek, no ale trudno. Znalazłam ją na dnie szafy, długa, stara, klasyczna- i nie mam na nią pomysłu. Jest opięta i praktycznie na mnie jest do ziemi. Pomożecie?
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak przerobić?
Myśle, że możesz ją skrócic do kolan i zyskać klasyczną małą czarną, lub np. przerobić na modną mini bombkę
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja bym ją skróciła do kolana i zamieniła guziki na takie wielkie, albo wszyła wstązkę, albo bym po prostu ją wiązała wokół talii, bądź jakis kolorowy pasek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny!
sukienka ma jeszcze rozpierdak aż do linii majtek;-)czego na zdjęciu nie widać, więc chyba niekażda kombinacja pasuje.
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a ja bym z nia nic nie robila ino dobrala dodatki. kojarzy mi sie z kobitkami z seksu w wielkim miescie <3
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko że w takiej "formie" to chyba mogę chodzić w niej tylko na pogrzeb.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie znam sie, ale niektore materialy nie da sie powycinac bo zdziadzieja. Skonsultuj sie z kims kto sie zna.
http://film.onet.pl/_i/news/duze/s/s..._miescie_4.jpg http://www.kinomaniak.pl/filmy/sexan...y/rysunek1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
skrócić do kolan.
odpruć guziki. kupic ładny gruby pasek. w ładym kolorze, rzucającym się w oczy ![]() i jakieś buciki na wysokim obcasie pod kolor paska. ;p tak to widzę . ![]() Pozdrawiam;*
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
1. skrócić
2. wymienić guziki 3. może szeroki fajnego koloru pasek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a moze zrobic z niej tube? Odciac ramiaczka, wszyc gumke, zeby sie dobrze trzymalo. A co do guzikow...moze by tam wpiac szelki? jakby byla tuba+takie szelki dlugie. A dlugosc wlasnie do kolan
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.