|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Odbarwione wlosy??
Dziewczyny ratujcie! Jakis czas temu moja rodzicielka wynalazla na necie cudny srodek ktory mial "pomagac" na wszystko i wymyslila sobie ze musze nim plukac wlosy. Zrobilam to pare razy dla swietego spokoju i teraz mam efekty. Z pieknych wlosow zrobila mi sie miotla a co najgorsze wlosy sie odbarwily i teraz mam momentami siwe wlosy
Co robic? Farbowac? Czy sciac i czekac az odrosna? Ale co jesli odrosna siwe? Kurcze dziewczyny mam 24 lata i siwe wlosy.
|
|
|
#2 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Odbarwione wlosy??
Cytat:
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
co to za środek?!
może to po prostu płukanka srebrna? I z jasnych włosów masz teraz chłodne szarosiwe pasma? Tłumaczyłoby to tez czemu włosy się zrobiły suche jak miotła- przy takich kosmetykach należy mocno odżywiac włosy. Jeśli to płukanka to po prostu jej juz nie uzywaj, myj włosy szamponem z rumiankiem, kup dobra odżywke i dojda do siebie. Farbowanie je mocniej wysuszy. Szary kolor tez zejdzie po rumianku czy cytrynie.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Preparat nazywa sie "Emmy" i bazuje na kwasie mlekowym podobno ale pisza ze mozna go pic, przemywac rany itp. Od ludzi ktorzy to sprzedaja dostalam odpowiedz ze w organizmie wszystkie "trucizny" generuja sie w wlosach i pewnie teraz to zemnie "wylazi". Ale nikt mi nie powiedzial co mam zrobic zeby wlosy wrocily do normalnego stanu
Mam brazowe ciemne wlosy .
Edytowane przez ningyo Czas edycji: 2010-06-02 o 20:49 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
kwas mlekowy nie szkodzi włosom. masz skład tego cudownego specyfiku? powinien byyć na opakowaniu (jesli nie, to rzeczywiście to podejrzane), podziel się nim z nami to może coś poradzimy. włosy nie powinny Ci odrosnąć siwe. miałaś wcześniej farbowane? zauważyłaś pogorszenie kondycji włosów (poszarpanie, utrata nawilżenia, wypadanie, urywanie), czy chodzi tylko o barwę? nie panikuj-na wszystko jest rada
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
jaki by skład tej płukanki czy jak ty to tam nazywasz???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.