|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
dłuższy sweterek Cubus
Hej.
Z racji, że już raz czy dwa wizażanki pomogły mi w drobnej sprawie zakupowej postanowiłam, że może i tym razem dzięki uprzejmości i pomocy jednej z Was zdobędę poszukiwaną rzecz. Jesli znajdzie się jakaś wizażanka, która mogłaby mi pomóc, byłabym bardzo wdzięczna. Oczywiście wszystkie koszty pokryję edit: dołączam zdjęcia, znalazlam je na wątku zakupowym, mam nadzieję że ich właścicielki nie obrażą się za pożyczenie. butterflyy, Meliana 13, wykrasana - dziękuję |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dłuższy sweterek Cubus
Drogie Wizażanki ja również dołączam się do prośby Darkdot i byłabym wdzięczna za kardigan w rozm.S w kolorze szarym,granatowym bądź beżowym.Wszelkie koszty pokryję
![]() Oczywiście pierwszeństwo ma Darkdot ![]() Prosimy o pomoc
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
caly dzien juz dzisiaj walcze o to samo, narazie porażka. podłączam się
chociaz watpie, czy cos znajdziemy, bo wszedzie sa koncowki wyprzedazy i albo nie ma malych rozmiarow [dla mnie S szary] albo w ogole nie ma
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
moze zalozmy stowarzyszenie poszukiwaczek kardigana Cubus
jakis sklep by niezle na nas zarobil jak sie tak wszystkie uprzemy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Jutro albo jeszcze dzis bede w Cubusie w Sosnowcu i ostanio bylo ich jeszcze bardzo duzo, sama chce taki dla siebie, specjalnie po niego pojade. Moge kupic ale najwyzej dodatkowe 2 bo raczej nie bede miala wiecej kasy przy sobie, ale poprosze zeby odlozyli jak bedzie wiecej i wtedy moge Wam kupic. Jutro dam znac czy byly. Aha male rozmiary widzialam tylko z bezowych, czarne juz chyba same L wisialy ostanio.
mmmalajkaaa widze ze Ty chyba jestes z Dabrowy Gorniczej? Nie bylas moze w Sosnowcu a Plazie? Bo nie chce mi sie jechac jak juz ich nie ma |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To sluchaj... jakbys gdzies spotkala szarą S to ja się piszę w razie co... chyba, że mi dzisiaj kumpela kupi, w co wątpię ;/ edit: zdjecie od blooondyny
|
|
|
#7 |
|
Szara Eminencja
|
Oczywiście, że się nie obrażam
Sweterek kupilam z miesiąc temu i to akurat była ostatnia S-ka. 2 dni temu byłam w cubusie i już tych sweterków wogóle nie widziałam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
w krakowie w cubusie już dawno nie wiedziałam tych sweterków, czaję się na szary ale chyba nici z tego, ale może w nowej kolekcji się pojawi tyle że za odpowiednią cena;/
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
tracę pomału nadzieję ;] pocieszam się, że przecież sezon jesienno - zimowy dopiero się zaczął, więc może inne sklepy pomyślą o długorękich
tak a propos - podobno w H&M są podobne i też niby mają takie długaśne rękawy... wie ktoś coś na ten temat? jak te H&Mowskie wyglądają? I cena?
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Wątpię żeby te swetry jeszcze gdzieś były ,ja go kupiłam w maju ;/ Już chyba trochę za późno?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
eh ;( bo ja się zawsze tak obudze jak czegoś już nie ma, albo jeszcze nie ma
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Ale nie ma co rozpaczać
Jego jakość pozostawia wiele do życzenia...nie wiem jak innych ale moj się rozciągnal i teraz wygląda jak szmata
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
zdania są podzielone, część mówi, że są dobrej jakości...
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
W Cubusie były dwa rodzaje takich długich sweterków, różnił się długością i metką naszytą na plecach, ale oba były po 30 zł. I tak mi się zdaje, że na zdjęciu nr 1 jest jeden rodzaj a na nr 2 drugi (sądząc po długości) Ja kupiłam W tej krótszej wersji beżowy XS, ale jakiś szeroki mi się wydaje, rękawy są ok, wąskie, ale na całej szerokości tułowia to jak na XS to trochę za szeroki, no i bardzo łato się rozciąga niestety, ale po praniu wraca do formy
Nie będę co prawda za szybko w Cubusie ale zawsze mogę się rozejrzeć, może jeszcze coś zostanie.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
up up
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
ja będę w cubusie (silesia katowice) dopiero w niedziele i jak będzie to mogę kupić
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Rzesa ja jestem chętna
Będę Ci ogromnie wdzięczna![]()
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Ok, kupię S dla Ciebie jak będzie
rozumiem, że w razie gdyby nie było Ski to inny rozmiar nie wchodzi w grę? (XS czy M?
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
nienie pomyłka
miałam na myśli 3 stawy
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja ten sweter juz na przecenie kupiłam w lipcu, także wątpię, żeby jeszcze gdzieś były bo w tamtym tygodniu widziałam już nową kolekcję ;>
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
otóż to, ja już tutaj prosiłam kilka osób - ewentualnie, jeśli cokolwiek zostało, to XL. szkoda, szkoda, wielka szkoda
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis ten kardigan w czerni , rozmiar M, w cubusie w Arkadii w warszawie - byly tez xs i xl, a takze w kolorze kremowym (rowniez troche o innym kroju, takie troche dluzsze) w rozmiarze od s do xl. Ja go juz kupic nie moge ale skoro wiecie gdzie jest to moze znajdziecie inna chetna
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Rzesa może jednak w pierwszej kolejności XS,jak nie będzie to S
![]() Warszawianki prosimy Skoro wiadomo,że są w Arkadii to jesteście Naszą nadzieją
|
|
#30 | |
|
ćwir ćwir
|
Ja chętnie kupię, bo będę jutro po niego dla siebie i jeszcze jednej Wizażanki
![]() Tylko jaki mam kupić w świetle tej wiadomości? Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Z racji, że już raz czy dwa wizażanki pomogły mi w drobnej sprawie zakupowej postanowiłam, że może i tym razem dzięki uprzejmości i pomocy jednej z Was zdobędę poszukiwaną rzecz.
Jesli znajdzie się jakaś wizażanka, która mogłaby mi pomóc, byłabym bardzo wdzięczna.
Oczywiście wszystkie koszty pokryję 

jakis sklep by niezle na nas zarobil jak sie tak wszystkie uprzemy