|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
farbowanie włosów, zmiana koloru
Cześć wszystkim! Mam ochotę na małe zmiany, zastanawiam się nad nowym kolorem włosów. Miałam już czerwony, czarny, rożne odcienie brązu, burgund, odcienie fioletu. Chciałabym was prosić o poradę, w jaki kolor by mi najbardziej pasował? zastanawiam się teraz nad powrotem do czerwonego albo nad ponownym zafarbowaniem włosów na czarno. Obecnie mam dosyć ciemny brąz, pozostałość czarnej farby
![]() Załączam zdjęcie http://imageshack.us/photo/my-images...926756610.jpg/ mam nadzieje,że się nie przestraszycie! Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-11-23 o 17:11 Powód: zdjecia zalaczamy do zalacznika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: farbowanie włosów, zmiana koloru
Wg mnie wygladasz swietnie w tym kolorze co masz teraz, ja na twoim miejscu moze sprobowala trochu jasniejszy i jakas asymetrycna fryzura ale bez przesady, lub pozostawila taka jak masz teraz bo naprawde dobrze wygladasz
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Co do fryzury, to mam teraz prostą grzywkę, i skłaniam się ku czerwonemu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.. moze skusze sie jednak na jakis jaśniejszy brąz.. Dziękuje za radę ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a czego miałybyśmy się wystraszyć?
![]() w tym kolorze jest Ci dobrze ale według mnie powinnaś odsłonić oczy ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- masz ładny kształt brwi ![]() marzyłam zawsze o takich właśnie uniesionych ku górze ale niestety takich nie mam ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
metaxa ja własnie nie lubię swoich brwi, bo są niesymetryczne ;C co do blondu to nie chce rozjaśniać włosów, bo boje się, ze je zniszczę ;c farbowałam dziś 2gi raz na czerwono i niestety nie jestem zadowolona, bo mam na głowie coś w podobie bordo ;c kiedyś uzyskałam ładniejszy i jaśniejszy odcień, a tez wczesniej miałam ciemne włosy ;c no trudno.. musze teraz odczekac i moze po następnym farbowaniu będą bardziej czerwone
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- aa dopiero teraz zauważyłam ten załącznik z kim, śliczny kolor ; o moze kiedys bede odwazniejsza i sie skusze;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
pięknie Ci tak
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Kalabus nie sądziłam, że mam egzotyczny typ urody! ; o, ale dziękuje, dziękuje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Fajnie wyglądasz w takich włoskach, ale brązy też Ci pasowałyby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Fajny kolorek, myślę że będzie Ci pasować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.