|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pytanie o przesuwanie...
...terminu okresu. Czy biorąc tabletki antykoncepcyjne można przesunąć termin miesiączki np 2 razy pod rząd?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Pytanie o przesuwanie...
Lepiej tego nie robić. [img]icons/1nie.gif[/img] Nasza macica to nie jest zdalnie sterowany samochodzik, który można uruchamiać kiedy się chce.
[img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Pytanie o przesuwanie...
Można, ale licz się np. z plamieniami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie o przesuwanie...
hej dziewczyny,mam problem ,otóż przesunęłam sobie okres no i biore tabletki z drugiego opakowania przeszło tydzień[bez przerwy oczywiście] no i tu jest problem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biorąc 2 opakowania pod rząd nie ma pewności, że krwawienie nie wystąpi wiec mozesz brac dalej.
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Też tak miałam gdy po raz pierwszy przesuwałam okres. Teraz regularnie biorę po 2 opakowania tabletek i nic mi się nie dzieje, dopiero jak kombinuję i biorę trzecie to występuje krwawienie. Czego nie polecam... Po dwóch - trzech miesiącach powinno ustąpić. Jeśli jednak przesuwasz okres 'jednorazowo' to licz się z tym, że krwawienie będzie występowało, bo organizm nie jest przyzwyczajony. Przynajmniej ja tak reaguję ale to sprawa indywidualna. Poradź się lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.