|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymanki ciuszki, buciki
Hej dziewczyny. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok, bo dopiero zaczynam. Chętnie się z wami powymieniam. Moje rzeczy są zazwyczaj założone raz i albo zmalały z powodu mojego ciążowego rozrośnięcia, albo po prostu przestały mi się podobać.
Nie mam preferowanych rzeczy, na jakie chcę się wymienić, możecie proponować, jeśli wam coś się spodoba. Zapraszam Co oferuje, foty w załącznikach: 1. Komplet trzech bluzek na każdą okazje byłam po razie, bo wszystkie są ciasne rozmiar uniwersalny ( na 38, 40, 42)- (czarna z rękawkiem 3/4 na ramiączkach, niebieska z jednej strony krótki z drugiej ramiączko i pomarańczowa na szyje). 2. Zestaw spodnie, tunika rozmiar 40 do tego torebka (razem bądź osobno) 3.Buty paseczki rozmiar 39 śliczne, ale na mnie małe. Właściwie ubrane może dwa razy, więc wyglądają jak nowe. 4.1 I 2 odcinek szpitala na peryferiach po latach, gdyby komuś brakowało do kolekcji, płyty były dołączone do gazety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
ciuchy, puty , gadżety
Chyba poprzedni wątek się nie nabiłą więc jneszcze raz.
Hej dziewczyny. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok, bo dopiero zaczynam. Chętnie się z wami powymieniam. Moje rzeczy są zazwyczaj założone raz i albo zmalały z powodu mojego ciążowego rozrośnięcia, albo po prostu przestały mi się podobać. Nie mam preferowanych rzeczy, na jakie chcę się wymienić, możecie proponować, jeśli wam coś się spodoba. Zapraszam Co oferuje, foty w załącznikach: 1. Komplet trzech bluzek na każdą okazje byłam po razie, bo wszystkie są ciasne rozmiar uniwersalny ( na 38, 40, 42)- (czarna z rękawkiem 3/4 na ramiączkach, niebieska z jednej strony krótki z drugiej ramiączko i pomarańczowa na szyje). 2. Zestaw spodnie, tunika rozmiar 40 do tego torebka (razem bądź osobno) 3.Buty paseczki rozmiar 39 śliczne, ale na mnie małe. Właściwie ubrane może dwa razy, więc wyglądają jak nowe. 4.1 I 2 odcinek szpitala na peryferiach po latach, gdyby komuś brakowało do kolekcji, płyty były dołączone do gazety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ciuchy, puty , gadżety
Coś u mnie za tunikę i spodnie?
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej, może coś u mnie za czarną bluzeczkę?
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Nic dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.