|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nauka rysunku/ kurs rysunku od podstaw- proszę o pomoc
Witajcie.
Pytanie czy też prośba o pomoc tyczy się głównie tych z Was, które mieszkają, mieszkały lub po prostu orientują się w zajęciach prowadzonych na Śląsku. Namiętnie poszukuję miejsca, bądź też osoby która nauczyłaby mnie rysować. Od podstaw, od zera. Gdziekolwiek szukałam, znajdowałam jedynie kursy przygotowawcze pod architekturę, ASP, a mnie zupełnie nie o to chodzi. Chciałabym się nauczyć rysować dla siebie, a książki i kursy na płytach zupełnie do mnie nie przemawiają. Potrzebuję kontaktu f2f. Czy któraś z Was wie coś na temat takich kursów, może któraś sama rysuje i chciałaby mi pomóc? Z góry dzięki ! .... a, i jestem z Mikołowa , 30 min od Katowic.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nauka rysunku/ kurs rysunku od podstaw- proszę o pomoc
Pytanie tylko czego oczekujesz od kursu rysunku. Czy chcesz się nauczyć jak prosto namalować kota czy jak stosować podstawowe rzeczy typu światłocień i złudzenie przestrzeni, bo masz juz jakieś swoje podstawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Takie kursy są drogie. Skoro nie wiążesz z tym przyszłości to może spróbuj sama się nauczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czego konkretnie chcialabys sie nauczyc??
jesli chcialabys sprobowac to ja sluze pomoca mimo iz mieszkam troszke daleko bo na dolnym slasku to z checia pomoge moje dziela bardzo dawne dziela znajdziesz na tej stronce http://pozitiw.bloog.pl/gal,39393,ti...osc,index.html wrazieczego oczekuje na wiadomosc na priv
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.