![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Akcja dziurkaczowa pomyślnie zamknięta :) Kilka słów na temat Gazelle.
Dziękuję serdecznie za akcję!!! Jak tylko będę mieć jakieś wieści odnośnie nowości i uzupełnionych stanów u importera, to powiadomię wszystkie zainteresowane osóbki (proszę o PW z adresem e-mail w tytule wiadomości)
A tymczasem zapraszam do zapoznania się z genialną machiną Gazelle ![]() http://bosskutgazelle.com/hold.htm http://www.scrap-mart.com/bosskutgaz...aftcutter.aspx - z opiniami http://www.bosskut.com/gazelle.aspx i troche tutoriali do tejże machiny ![]() Wg wstępnych rozmów mam info, że cena zależy od zamówienia jakie dokonamy, a przewidziana jest w granicach: 600-1000 zł. Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-03-02 o 23:50 Powód: newsy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziurkacze (dalprint) - akcja 2010 (+ magic, taśmy dwustronne)
Jestem dopiero początkująca wiec prosze o wybaczenie ale nazwa ów dziurkaczy nic mi nie mówi,klikając na linka,ledwie widze kształty..ceny nie widze wcale..Pilnie poszukuje czegoś ładniutkiego na brzeg(dziurkacz brzegowy) i listków(ok2-3cm)oraz motylków..Czy mogłabyś mi pomóc w wyborze i podać ceny?
z góry dziękuję ,agnieszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Widzę,że ceny masz korzystniejsze niż na forum scrapowym.Gdyby było pewne ,że będziesz miała magic z końcówką to zamawiam u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
JagaBaba, piszę PW, tylko mi ciągle ktoś przeszkadza
![]() ![]() Arletasa, wyślę zapytanie o tego magica. Po weekendzie powinnam dostać odpowiedź i dam Ci znać. JaneB, ta b.wąska chyba 7 zł. Piszę chyba, bo tak mi mniej więcej przy ostatnim zakupie wyszło. Ale też się upewnię jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No to ja poczekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No,teraz to już wszystko wiem..pozostaje mi poczekać na męża i przeprowadzenie z nim negocjacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
Yyyy a nie wiesz jak z alfabetem?
![]() ![]() I jestem ciekawa jak z tymi taśmami... ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2010-02-06 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była chętna na 2 dziurkacze AD-110 2,5 cm za 9,20 zł:
numer 24 i 186 ![]() Taśma dwustronna 0,5 cm przeźroczysta ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() A ja mam pytanie o ceny innych dziurkaczy, które nie zostały wymienione w pierwszym poście (konkretnie 2,5cm) i koszty przesyłki (przynajmniej szacowane). Czekam też na informację o Magicu ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Do kiedy trzeba się zdecydować, bo mam trochę chętnych u siebie w szkole, ale będę wiedziała tak za dwa dni - ile i jakie!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, że one wszystkie są normalne, nie długoramienne?
może faktycznie ustalmy jakąś datę końcową akcji. czy jest możliwość uzyskania faktury albo chociaż paragonu? przedszkole, w którym pracuję chętnie zakupiłoby większą ilość... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Joasiuniu, zapytanie wysłane. Nie wiedziałam tylko czy masz na myśli zestaw tylko liter czy liter i cyfr, dlatego zapytałam o oba. Mam nadzieję, że dzisiaj dostanę odpowiedzi na wszytkie zadane pytania.
Mysiak, wszystkie standardowe wielkości podane są w pierwszym poście - również 2,5 cm. Co do kosztów przesyłki - postaram się coś naszkicować w wolnej chwili. Koszt kształuje się w zależności od ilości i wagi, bo np. małe rzeczy wysyłam w kopertach bąbelkowych (ok. 2 zł za kopertę). No i wg cennika Poczty Polskiej. JaneB, proponuję w takim razie składanie zamówień do 12.02 (piątek) tak bym mogła w weekend skonstruować zamówienie. Czy taka data jest ok? Margo, niestety nie posiadam takiej możliwości, bo korzystam z rabatu pracowniczego i w związku z tym nie wydają mi ani faktur ani paragonów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Carrot ,weekend minął.Masz już jakieś wieści o magiku z końcówką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Termin mi pasuje! Mam tylko prośbę, bo może być to kilkanaście sztuk więc prosiłabym o włożenie w pudełko - jakiekolwiek - i nadanie paczką. Kupuję dla kilku osób i chciałabym, żeby były bezpieczne. Czy można tak zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ja się zastanawiam nad jakimiś dziurkaczami. Tylko nazwa dziurkaczy nie wiele mi mówi. Macie zdjęcie jakiegokolwiek dziurkacza z tej firmy, chodzi mi o wygląd dziurkacza, bo różne już widziałam a te nie wiem jakie są. Przejrzę zaraz wzory i postaram się zdecydować na coś. Interesowały by mnie jeszcze te taśmy 2-stronne, ich szerokości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Moniko, http://www.dalprint.pl/index.php?lng...arts&mgroup=50 - tu masz pokazane wyglądają produkty dalprint.
Arletasa, odpowiedź dostałam, już powolutku wszystko liczę i trawię. Kilka chwil i wrzucam wszystkie informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Carrot,tez zerknęłabym na te dziurkacze..ale link mi sie nie otwiera(błąd strony)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Przepraszam za trzymanie w napięciu. Dziecię mi się strasznie dzisiaj rozbrykało i odstawiło dzień marudy.... Ale już wszystko rozjaśniam.
Kwestia Magica z końcówką. Będzie!! Ale o 20 groszy droższy, czyli 2,40. Zobaczymy ile tubek nam w zamówieniu wyjdzie, może cena ulegnie zmianie. Z taśmą dwustronną jest niestety problem. Ta wąska jest zamówiona przez hurtownię ale sprowadzona będzie dopiero za miesiąc bo dostawca nie ma jej w tym momencie na stanie... ![]() Są dostępne za to inne taśmy, takie standardowej szerokości po bodajże 5 metrów za ok. 2,5 zł. JaneB, pewnie, że paczki też wchodzą w grę tyle, że są dla mnie bardziej problematyczne ![]() Jaga, w kwesti widoczności strony nie potrafię pomóc. To już strona firmy Dalprint. Powinna się móc wyświetlać (u mnie wchodzi zarówno linkiem jak i z ich głównej strony) a jeśli coś nie tak to spróbuj od głównej wejść. Margo, o długoramienne zapytałam i mam już ceny. Uzupełniam pierwszy post. Joasiuniu, mam ceny zestawów. Również uzupełniam górę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ja też skorzystam z Twojej super propozycji i złożę zamówienie przed weekendem, ale muszę się jeszcze naradzić z drugą połówką, zwłaszcza że oboje scrapujemy
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Ok! Wszystko rozumiem
![]() ![]() Jeśli nie ma tasmy wąziutkiej żaden problem - nastepnym razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
No to ja bym chciała :
brzegowy nr 17 ad-110(2.5)186 i 13 i zastanawiam sie nad tym zszywaczem dekoracyjnym..nigdy się z tym nie spotkałam..Czy moze któraś z Was ma jakieś przykładowe fotki jak to wygląda na papierze? Acha,carrot,mieszkam w Irlandii jaki byłby koszt przesyłki do mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
To ja poproszę:
105: 14,186, 245, 94 110: 58, 80,82, 96, 24, 54, 238,186, 245, 38, 115 115: 1, 185, 246 120: 10 130: 10, 226 i 2 arkusze kostek pianki Prosze o podliczenie i dane do przelewu na pw. Edytowane przez JaneB Czas edycji: 2010-02-10 o 19:49 Powód: korekta zamówienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witam. Nie pojawił się mój poprzedni post, a chciałam zapytać jak należy płacić za przesyłkę, czy podasz konto lub płatność za zaliczeniem pocztowym?Zamówienie złożyć na forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
Piankę można kupić na arkusze czy trzeba całe opakowanie?
![]() Ja zamówię w następnym tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłabym chętna na kosteczki 3D tylko całe opakowanie to dla mnie za dużo byłby ktoś chętny, żeby kupić na pół?
Dopiero teraz przeczytałam, że Asia ma chyba ten sam problem co ja ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Ja proszę:
105: 80, 110: 80, 186 115: 52, 120: 32, 130: 32, 210: 31, + dwa arkusze kostek + jedną rolke taśmy a czy możliwy ewentualny odbiór osobisty w Krakowie ?
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2010-02-10 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
A ja złożę zamówienie jutro, dobrze?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.