|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Napis na pierwszej stronie własnoręcznie wykonanej kartki
Ostatnio zrobiłam kartkę dla mojego chłopaka. Nic szczególnego, nie zostala ona też zrobiona na jakąś okazję, tylko tak, z nudów. W środku napisalam wiersz ktory kiedyś udało mi się samej wymyślec, ale wlasnie mój problem polega na tym, że nie wiem co napisac na pierwszej stronie.. W tradycyjnych kartkach zazwyczaj jest ' Kocham Cię' albo ' dla Ciebie' ja jednak chcialabym coś oryginalniejszego. Nawet mogłobybyc cos dłuższego.. jakis aforyzm.. sama nie wiem. Może macie jakieś pomysły, albo same kiedys cos takiego zrobiłyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Napis na pierwszej stronie własnoręcznie wykonanej kartki
Hmm... Może być KOCHAM CIĘ, ale jeśli aż tak się przed tym wzbraniasz, to może coś w stylu "zawsze razem..." (po angielsku brzmi ładniej: Always together
![]() ![]() Pokaż tą kartkę, pochwal się ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Akurat teraz nic nie przychodzi mi do głowy, ale najlepsze cytaty zawsze są w tekstach piosenek. Masz rację, "kocham cię" jest dość banalne :P Wsłuchaj się uważnie w piosenki, które przypadkowo usłyszysz np. w radiu. Albo w jakieś swoje ulubione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CraftMod
|
Może coś w deseń wiersza w środku, albo dałabym ładną myśl, poszukaj aforyzmów o miłości, może coś wpadnie Ci w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
faktycznie "kocham cie" to zbyt banalne.ja mam ksiązkę pt"kartki na wszystkie okazje"i z tył są podpowiedzi co można napisać
![]() ![]() ![]() Kocha,nie kocha,kocha... jesteś moim słoneczkiem "usidliłeś mnie" i "moje serce należy do ciebie"to chyba zbyt ostre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
A może angielskie "Be mine..." (Bądź mój)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kamilko, może Ci się przyda, może i innym Wizażankom, szperałam, szperałam i wyszperałam
![]() co prawda angielskie cytaty, ale na pewno niebanalne, zawsze można je przetłumaczyć, albo napisać w oryginale
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A może krótko: Tylko Ty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.