|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wiszący brzuszek - odchudzanie
Czesc!
Mam taki problem w dzieciństwie byłam drobna i mała a teraz niestety przytyłam i sie zaniedbałam ![]() ![]() Z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiszący brzuszek - odchudzanie
Poczytaj podwieszone wątki na dietetyce o odżywianiu;
10 przykazań żywieniowych etc. Mnóstwo tego na forum. Bardzo dobrze, że nie jesz słodyczy i 5 małych posiłków. Ważne, żebyś nie jadła mniej niż 1000 kcal. Najlepiej 1300-1500. Dużo ruchu, ograniczać cukier i sól. Polubić się z warzywami i owocami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wrzuc swoj jadlospis na forum ~> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251188 dziewczyny Ci go sprawdza, ocenia i doradza jak prawidlowo skomponowac posilki
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi pomoglo bardzo hula hop i czerwona herbata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiszący brzuszek? Skąd ja to znam;( Duzo schudłam (39 kg) w krótkim czasie (ok 5-6 miesięcy) i chyba to było za szybko i została mi skóra, której za cholerkę się nie moge pozbyć;(;( Macie jakieś propozycje? Jeśli pozwolicie, to moge się do Was dołączyć?
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
lindusiu...witam...pragne zapytac Cię w jak schudłaś aż tyle..ja mam ogromną nadwage i biore zelixa...no ale waga leci powoli...jak Ci się to udałao..pozdrawiam...a na wiszacy brzuszek ..to chyba brzuszki ,skłony...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
kochana autorko wątku, ja na pocieszenie napiszę CI tak: nad morzem NIKT na Ciebie źle patrzec nie będzie, byłam w czerwcu i też panikowałam co to będize a tam? spokojnie biegałam z moim brzuchem i wielgachnymi udami po plaży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
poczytaj na wizażu o odchudzniu a nie zakadasz kolejny watek na temat kjtóy sie powtarzał juz ze 20 razy@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
lindusia dajk znac jak Ci sie to udało w takim krótkim czasie??????????:confused :
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
-Dieta 1200 kcal
-Dużo ruchu -Herbatki ziołowe -Kremy Jednak najważniejsze dla mnie było zdrowe posiłki. Będę się powtarzać, no cóż, niektórzy sądzą, że wystarczy mniej jeść, albo,o bagatella, wogóle nie jedząc i całe swe nadzieje pokładając w tabletkach odchudzających, to: 1.Nie schudnie wcale, 2.Schudnie, ale zefektem jo-jo 3.Przytyje Najlepiej jeść 4-5 małych posiłków dziennie o ustalonych porach, np. śniadanie 7:15, II śniadanie 10:00, Obiad od 13:00 do 15:00 (no wiecie szkoła itp.), podwieczorek 16:30 i kolacja najpóźniej o 18:30. Dużo ruchu (w moim przypadku taniec<hip-hop, jazz, house i locking>, jazda konna, bieganie, wędrówki po górach<uwielbiam z aparatem w ręku> rozciąganie w moim pokoiku no i w czasie roku szkolnego W-F). Herbatki piję już nałogowo, np.Zieloną czy Wellnes Tea, za to wyrzekłam się kawy, napoi gazowanych(w tym również wody gazowanej) i różnego rodzaju słodkich napoi. O kremach nie piszę, bo każda może iść do drogerii i wybrać coś dla siebie. Tabletki? Od czasu do czasu jedna tabletka L-Karnityny. Parę tricków: -Przed każdym posiłkiem wypić 2 szklanki wody niegazowanej, -Kończyć jeść za każdym razem kiedy nie czujesz już głodu -Znaleźć sport, który polubisz, -Powiesić na lodówce zdjęcie jakiejś gwiazdy w bikini ;P
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Gwiazda w bikini super sprawa....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.