|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
studia podyplomowe z medycyny estetycznej po magisterce z kosmetologii?
Witam was kochane Wizażynki. Mam takie pytanko odonośnie moich planow zyciowych. Jestem na pierwszym roku kosmetologii.. niedawno dowiedzialam się ze ukańczając studia o takim kierunku nie mogę wykonywać np. botoksu ( a nie wiem czemu wczesniej myslalam ze to tez działka kosmetologa)..chciałabym mieć wiekszy zakres działania. słyszałam o możliwosci podjęcia studiow podyplomowych z medycyny estetycznej po ukonczenia magisterki z kosmetologii. czy to mozliwe? I nie wiecie moze jakie szkoły sie w tym specjalizują? Szukałam troche w internecie ale nic nie znalazlam. Czy bede miala takie same uprawnienia jak lekarz medycyny estetycznej? Dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: studia podyplomowe z medycyny estetycznej po magisterce z kosmetologii?
Również mnie to interesuje, proszę o odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: studia podyplomowe z medycyny estetycznej po magisterce z kosmetologii?
Z tego co mi wiadomo to takie studia nic nie dadzą. Trzeba najpierw skończyć medycynę/stomatologię i potem studia podyplomowe czy kursy żeby wstrzykiwac botoks i inne wypełniacze. Kosmetolog nie może wykonywać iniekcji, a jesli wykonuje to jest to nielegalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.