|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Gdybyś miała wyobrazić sobie idealny salon sukien ślubnych to jaki by on był?
No własnie, tyle narzekania na salony na forach , więc?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdybyś miała wyobrazić sobie idealny salon sukien ślubnych to jaki by on był?
1. z miłą obsługą, która nie "wyganiałaby" bo "jeszcze jest tyle czasu do twojego ślubu..."
2. czystsze, bo czasem to strach w przymierzalni stanąć ;/ 3. przestronne 4. najlepiej z ogromniastym wyborem różnorakich projektantów, firm, krawców, by nie trzeba było latać po 50 innych ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdybyś miała wyobrazić sobie idealny salon sukien ślubnych to jaki by on był?
- z miłą i fachową obsługą
- duży z wielkimi lustrami i światłem które nie zmienia koloru sukni - z duza kanapa zeby pomiescic wszystkie "doradzaczki" ![]() - w ktorym jest cieplo zimą - czysty - jak najwiecej sukien na manekinach (na wieszaku nic nie widac) - miejsce do przymierzania swobodne i ustronne zeby caly swiat nie ogladal cie mierzacej suknie - mnustwo butów i innych dodatków do wyboru - i tak jak u chilanes z duzym wyborem firm i projektantów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ooo taaaaaaak taaaaaaaaaaaaaak
wygodna duża kanapa ![]() no i jeszcze dużo miejsca w przymierzalni ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1) Duzy wybór sukni - i zeby faktycznie one w tych salonach były , bo teraz to pisza na stronach ze te modele sa dostepne w danych salonach a jak przychodzi co do czego to sie okazuje ze jednak salony tych modeli np nie maja bo sa za drogie , bo nie schodza itp . Wiec jesli pisza ze sa dostepne to nich tak bedzie !!!!
2) Miła obsługa która doradzi , zacheci a nie odstraszy !!! 3) duzo wieksze przymierzalnie po przewaznie to sa takie klity ze jak sie wejdzie to nie mozna sie obrocic 4) dokładnie jakas kanapa dla osob nam towarzyszacych lub dla innych osob czekajacych na swoja kolej 5) duze lustra 6) z tymi manekinami tez sie zgodze ! Bo jednak lepiej sie oglada suknie na manekinie niz na wieszaku ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja bym dodała, zeby suknie były w kilku rozmiarach, bo mnie np. wciskają w 38 a nosze 42, z kolei moja znajoma nosi 34 i tez cieżko zmieżyć, bo nie ma takiego efektu na mnie zamała, jej spada. Nie mówie, zeby były wszystkie rozmiary, ale na pewno ze 3-4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dokładnie z wszystkim sie zgodzę a najbardziej cenie dobie
-miłą obsługę, która od razu nie daje Ci do podpisania umowy ale tez jest w 100% zainteresowana Tobą. -suknie na manekinach (100 modeli w nylonach upchniętych na 2 metrach nie pomaga mi w wyborze) -światła niezmieniającego koloru sukni (mierzyłam śnieżną biel a w lustrze widziałam złoto...) Pare salonów już zaliczyłam pomimo ze mam rok do ślubu i znalazłam tylko 1 taki, który w 99% jest taki jak piszemy... nie wiem czy mozna tu pisać nazwy ale wrazie czego to wiecie gdzie mnie szukać a wszystko wyśpiewam ![]() Edytowane przez Kasiulinka Czas edycji: 2009-03-28 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.