|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
KW: Avon, Bronzing Pearls - Puder brązujący w kulkach
No waśnie, jak z tymi kulkami? Ja mam już cztery miesiące kulki Palomy, stosuję jako róż i jako rozświetlacz na czoło, brodę i to cholerstwo nie tylko, że się nie kończy, to w dodatku w ogóle nie widać jakiegokolwiek zużycia!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: KW: Avon, Bronzing Pearls - Puder brązujący w kulkach
Helena napisał(a):
> Modlę się, żeby się wreszcie skończyły, bo mam ich już serdecznie dość, a tu nic! Heheh, marzenie: kosmetyk. który się nie kończy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: KW: Avon, Bronzing Pearls - Puder brązujący w kulkach
witam Helenko
![]() nie zlosc sie tak Slonko ![]() ![]() Jezeli zalezy Ci na naturalnym makijazy i rozu uzywasz codziennie tio nie polecam kulek z avonu. nadaja sie one raczej na wieczorowy makijaz przy sztucznym oswietleniu bo maja zlote swiecace sie drobinki ktore widac w dziennym oswietleniu. chyba ze jestes mocno opalona tio wtedy jak najbardziej jest wskazany jak ladnie zaswieci sloneczko tio twoj buziaczek bedzie sie pieknie mienil ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
doradźcie cosik...
Zapewne oddam w dobre ręce te kulki, jak tylko jakiś różyk sympatyczny nabędę
![]() ![]() Doradźcie, jaki róż mam sobie kupić. Z mojej analizy KWC wynika, że najlepszy jest Loreala (ilość ocen-średnia), ale może coś z wyższej półki w ładnym ciepłym, nie za ciemnym odcieniu... i bez tych świecących drobinek, plizzzz..... ![]()
![]() |
#5 |
Gość
|
Re: doradźcie cosik...
Helena napisał(a):
> Doradźcie, jaki róż mam sobie kupić. Z mojej analizy KWC wynika, że najlepszy jest Loreala (ilość ocen-średnia), ale może coś z wyższej półki w ładnym ciepłym, nie za ciemnym odcieniu... i bez tych świecących drobinek, plizzzz..... Hela, jeśli szukasz różu matowego, to Blush Delice nie podchodzi, bo on jest taki perłowaty. Mogę ci doradzić Blush Subtil Lancome. Mam taki ciepły beżyk, jak mi się wydaje Cappucine (nie pamiętam, bo nie mam go pod ręką). Tu możesz sobie luknąć: http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...sh&vname=name& tylko że odcienie n stronie są strasznie przekłamane, ten mój nie jest ciemny jak u nich na stronce, bardziej jak ten trzeci w środkowym rzędzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.