|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Eris - sklep on line
Widzialyscie ? Od dawna ten sklep czy to ja taka gapa, ze dopiero teraz zauwazylam ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Eris - sklep on line
Tajemnica poliszynela, poniewaz Eris nie chcial wspolpracowac z zadnym sklepem internetowym, wiadomo bylo dlaczego...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Hue hue... Polak potrafi - poniewaz ja mam zastrzezony numer IP, sklep wita mnie jak kolesia z Brazylii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
heheheheh
egzotyczny jestes a mnie dziwi troche mala ilosc produktow np z serii forte inter brak platkow pod oczy z vit.c brak liftingu matujacego Czy juz je wycofali?? Ale w sklepach sa, akurat chcialam cene porownac. Cos marnie z iloscia produktow w tym sklepie Akurat to na co bym sie chiala skusic nie istnieje. Albo przespalam pare miesiecy i sysko z produkcji wycofali
![]() |
#5 |
Gość
|
Julita104 napisał(a):
> heheheheh > egzotyczny jestes Najwyrazniej egzotyczny, po prostu moj komputer identyfikuje sie numerem IP mojego firewalla, ktory niechcacy znajduje sie poza krajem. Jak nic, Polak potrafi ![]() Zamiast porozmawiac przez 30 minut z kurierem, ktory dowiozlby im te ich kosmetyki nawet na Antarktyde, lepiej bylo powstawiac bzdurne zabezpieczenia - i nawet zaplacic za to, ze odrzuca sie mozliwe zamowienia polonii zagranicznej... Hue Hue... ![]() Nie ma to jak bronic sie recamy i nogamy przed zarabianiem, tylko potem krzycza wnieboglosy, ze polscy producenci cieeeeniutko przeda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Tajemnica poliszynela, poniewaz Eris nie chcial wspolpracowac z zadnym sklepem internetowym, wiadomo bylo dlaczego... ![]() ? Dlaczego? Poliszynel mnie nie oświecił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Komi napisał(a):
> zlosliwiec napisał(a): > > Tajemnica poliszynela, poniewaz Eris nie chcial wspolpracowac z zadnym sklepem internetowym, wiadomo bylo dlaczego... ![]() > > ? Dlaczego? Poliszynel mnie nie oświecił ![]() Eris odrzucal wspolprace z wszystkimi sklepami internetowymi juz od dluzszego czasu. Standardowo moga byc dwie przyczyny takiego stanu rzeczy: - przyglupi marketing oparty na idei produktu selektywnego (w Polsce jest kilka takich mundrych, ale to akurat nie Eris, oni maja za dobrych ludzi, zeby wpasc na tak glupi pomysl) - plany otworzenia wlasnego sklepu internetowego Po jakims czasie wiekszosc sklepow dala sobie spokoj z Erisem i wszyscy czekali tylko na uruchomienie ich sklepu - ktorego to sam Eris zarzekal sie, ze nie ma zamiaru otworzyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.