|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj mo¿esz podzieliæ siê swoimi problemami, poradami i do¶wiadczeniem. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Zazdro¶æ
Hej! Mam do Was pytanie kto, jaka instytucja, poradnia, czy osoba (psycholog) zajmuje siê zazdro¶ci± ma³¿eñsk±, partnersk±?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdro¶æ
Nikt siê tym nie zajmuje jedyn± osob± ktora mo¿e pomóc jest osoba zazdrosna (wiêcej zaufania kochanie a bêdzie dobrze)
![]() |
#4 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 15 264
|
Cytat:
![]() Oczywi¶cie, ¿e s± terapeuci, którzy mogliby pomóc. My¶lê, ¿e pomys³ z poradni± ma³¿eñsk± jest dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 535
|
Cytat:
Nie radzê szukaæ psychologa, szkoda czasu i nerwów. Poszukaj terapeuty! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Dziêki za podpowiedzi. ¦miesznie wysz³o... bo ja zazdrosna nie jestem
![]() By³o mi to potrzebne, ale nie dla siebie. Mia³am ma³e zadanie do wykonania, a google nic nie podpowiada³o konkretnie, ale dziêki ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Nie szukaj zazdro¶ci, bo jest okropna.... Jestem jej ofiar±... Pêta umys³, prowokuje zachowania, których sama sobie nie potrafisz wyt³umaczyæ... Podobno jest wynikiem niskiej samooceny... Jest podstêpna, czai siê w domys³ach najprawdopodobniej niewiele maj±cych wspólnego z rzeczywisto¶ci±... Ja wczoraj wyre¿yserowa³am sobie tak niedzielne popo³udnie, ¿e nie wiem jak z tego wyj¶æ... :'(
Edytowane przez beata801116 Czas edycji: 2008-09-02 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.