|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Parking strzeżony w Poznaniu?
Dziewczyny z Poznania pisze z prosbą o pomoc!!
musze zostawic auto na ponad tydzien w Poznaniu szukam strzezonego, pewnego parkingu w centrum miasta - najlepiej blisko dworca PKS bo stamtad bede wyjezdzac szukalam w internecie - ale co dzwonie na podane numery - to albo sa aktualne albo nie ma tam parkingu. z gory dziekuje za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Parking strzeżony w Poznaniu?
pod placem wolności jest parking podziemny. na garbarach jest parking strzeżony (nie wiem jakie ceny)- pod gołym niebem. i koło chwaliszewa (obok ulicy mostowej)- są dwa parkingi.
jeśli chodzi o bliżej pks i pkp to nie mam pojęcia! najbliższy jest ten na placu wolności
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Blisko PKS jest zastępczy parking MTP, jeśli akurat nie będzie targów to może za opłatą wpuszczają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja mimo wszystko chyba bardziej ten pod Placem Wolności polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje za pomoc! poszukalam ten podziemny na Placu Wolnosci i chyba ten bedzie ok
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.