|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jaka fryzurka pasowałaby mi?
Witam Was
![]() Chciałabym coś zmienić ze swoją fryzurą, tylko nie wiem, jaka pasowałaby mi... mam grube włosy, brunetka, dosyć długie, troche pocieniowane, za ramiona... dodam parę foteczek i może ktoś coś doradzi i powkleja parę ciekawych foteczek ze swoimi propozycjami... Byłabym bardzo wdzięczna ![]() Wiem, że foteczki niezbyt urodziwe...heh... ale mam nadzieję, że coś zaproponujecie ![]() Edytowane przez tuska2103 Czas edycji: 2008-08-14 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzurka pasowałaby mi?
Nikt nie chce pomóc?? żadnych propozycji??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja bym tą grzywke zlikwidowała taka na prosto z całą pewnością nie włosy dłuższe ładnie pocieniowane jakieś pasma rozjaśniające twarz też by sie przydały ale takiego brązu blondy raczej nie są dla ciebie
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
aha, rozumiem... to mówisz, że z prostą grzywką byłoby mi ładniej? kiedyś już miałam prostą nawet...
a może ktoś doda jakieś przykłady fryzur, które pasowałyby do mojej twarzy? plosie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Wlosy powinnas wystopniowac lekko za ramiona,grzywke zapuszczac,ale jesli dobrze sie czujesz w grzywce to zostaw.Widzialabym cie o tone w jasniejszych wlosac zlocisty braz ,jasny braz (ale taki zeby byl bez rudosci braz).
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dziękuję za propozycję tej fryzurki... wygląda bardzo ciekawie...
prosiłabym o jeszcze więcej przykładów fryzur ![]() i mam jeszcze takie nurtujące mnie pytanko: jaki mam kształt twarzy??? trójkątny czy sercowaty?? czy może jeszcze jakiś inny?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jasny brąz i prosta grzywka, w takich włosach Cię widzę
![]()
"Gdyby mi zabrano wszystkie wspomnienia, byłabym niczym dziecko, nieświadome niebezpieczeństw..." Zapuszczam włosy ![]() 13.08.2008. 29 cm ;( CEL 50 cm ![]() Zapuszczam i regeneruje paznokcie. KONIEC z obgryzaniem!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jeszcze proszę o jakieś ciekawe propozycje... i chciałabym się dowiedzieć jaki mam kształt twarzy... plisss...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja Ciebie widzę z krótką grzywką,tak jak prostą tylko że pod skosem cięta,nie wiem czy wiesz o co mi chodzi,trochę pocieniowałabym po długości i lekko na górze (ale nie za dużo).
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
O o taką mi chodzi
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
tak vendettka rozumiem i powiem Ci, że ostatnio nawet sobie tak ścięłam grzyweczke, ale ona mi się różnie układa, przeważnie jest tak z lekka w prawą stronę, ale nie aż tak mocno jak na foteczkach, które zamieściłam...
a ktoś mógłby zamieścić foteczke z tego typu co vendettka opisywała, bo wtedy tylko druknęłabym sobie, ale jeszcze mogą być inne propozycje i prosiłabym na foteczkach je określić, wtedy do fryzjera poszłabym z drukiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Haaaalo!
Nikt już nie pomoże?? Rok szkolny coraz bliżej a ja chce zmienić sobie fryzurkę i nie wiem na jaką... Pomocy!!!! Proszę o foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Myśle, że tak jak piszą dziewczyny, ładnie było by Ci w prostej grzywce takiej troche dłuższej i wloski troche skrócić odrobine i wycieniowac mocno
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
może coś takiego..
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mmm... w tej drugiej foteczce grzywka jest bardzo ładna i w ogóle cała fryzurka, ale mi chyba tak fajnie nie kręciłaby się... a trzecia też bardzo ładna... coraz bardziej nastawiam się na mocne cieniowanie...
a co do grzywki to ja mam w miare prostą, tylko zdarza się, że ona na bok mi się rzuca... przeważnie po spaniu mam w prawą stronę... jeszcze prosze o ciekawe foteczki, mogą być w stylu co Edytkaaa podała, mam nadzieję, że takie będą mi pasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dorzucam jeszcze te, moze ktoras sie spodoba
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
I
Edytowane przez atka_be Czas edycji: 2008-08-25 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Nooo... te zdjęcia fryzur są śliczne... oczekuje jeszcze na inne ciekawe propozycje, oczywuście związane z grzywką i cieniowaniem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ja sie zgadzam ta bedzie Ci pasowała idealnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Może ktoś jeszcze zaproponuje jakąś ciekawą fryzurkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.