|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam perfum Natures' Perfumery Orchidea i mimoza firmy Avon
Super!
Moge zaoferowac: zapach firmy Oriflame: woda toaletowa Embrace Her (niestety uzywane, ale pozostala ponad polowa z pierwotnej pojemnosci 50ml), do tego moge dodac Kremowy preparat oczyszczajacy z glinka z serii Clearskin firmy Avon o poj. 100ml (uzyty raz, niedostepny juz w katalogu) oraz Serum na koncowki "Diamentowy blask" Diamond Gloss z serii Hair Care, firmy Nivea (z 30ml zostalo 10ml). Daj znac iza94, czy to Ci odpowiada, no i oczywiscie ile jest tej wody z Avonu. pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Poszukaj czegos tutaj
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04#post8882304
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A moze znajdziesz cos zamiast tuszu? Blyszczyk lub pomadke do ust? P.S. Nie wiem, jak szybko uda mi sie odpisac. Moze dopiero w poniedzialek.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli nic innego nie znajdziesz, to tusz tez oddam, ale to zalezy, jak duzo masz Orchidei...no i czy pachnie ona tak samo, jak poczatkowo, bo zakladam, ze jest po terminie (byly dostepne w sprzedazy dosc dawno ). Jesli perfumek jest duzo i pachna dalej tak, jak nowe, to chetnie sie wymienie za puder i tusz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Orchidei jest tak 25/30 w sumie ładny zapach ale mam wiele innych ładniejszych i może dlatego tak mało jej zużyłam. Były przechowywane w ciemności w szafce w chłodnym pokoju i zapach nie zmienił się. Byłabyś zainteresowana?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

. Co możesz zaproponować wzamian?

Moge zaoferowac: zapach firmy Oriflame: woda toaletowa Embrace Her (niestety uzywane, ale pozostala ponad polowa z pierwotnej pojemnosci 50ml), do tego moge dodac Kremowy preparat oczyszczajacy z glinka z serii Clearskin firmy Avon o poj. 100ml (uzyty raz, niedostepny juz w katalogu) oraz Serum na koncowki "Diamentowy blask" Diamond Gloss z serii Hair Care, firmy Nivea (z 30ml zostalo 10ml). Daj znac iza94, czy to Ci odpowiada, no i oczywiscie ile jest tej wody z Avonu.