|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() doradzcie????????
Dziewczyny doradzcie, jaki podkład wybrac, Estee Lauder Double Wear Light (miałam próbke, 03 za ciemny, to jaki kolor?) czy może Shiseido Sun Protection Liquid Fundation SPF 40 (miałam próbke 60 i 40, 40 kolorystycznie super). Ale który z tych dwóch
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: doradzcie????????
To dwa totalnie rózne podkłady, może napisz czego oczekujesz od podkładu, jaką masz skórę itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak już będziesz wiedziała, który lepiej sie nakłada, komfort dla skóry, jak zachowuje sie po kilku godzinach pozostaje tylko wybrać kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja wole Shiseido SPF, ale jak juz wspomnialy dziewczyny - dobor podkladu to indywidualna sprawa ...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Eres czy możesz odpowiedzieć, czy u Ciebie ten podkład jest bardzo trwały? Mam tu na mysli konkretną sytuacje, kiedy dotkniesz buzi reką, czy podkład 'opiera' się temu
![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2008-11-03 o 09:48 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cera raczej bez problemów, ale pory rozszerzone, i zmarszczki ( 32 lata) choc stosuje dobre kremy, Clinique, ROC, Auriga (Flavo-C), ostatnio PerfectionistCP, ale może za duzo wymagam, chciałabym buzikę jak okładki. A może inny mi doradzicie. Zależy mi na wygładzeniu i zmniejszeniu porów, aktualnie mam Revlon ColorStay 180, wczesniej miałam MAC, Clinique, jak czytam o podkładach to juz zwariowałam, u mnie nie ma Sephory ani Douglasa, jest Marionnud, a Oni zawsze skąpią próbek, a nie umiem tak wejśc i stac przy testerach pół godziny, bo miny sprzedawczyń mówią za siebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.