|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LRP Toleriane podkład, Isa Dora cienie "czwórka", Dermacol jasny
WĄTEK ZAMKNIĘTY
--------------------- 1. LRP Toleriane Fond de teint correcteur fluide, nr 11 jasny beż (beige claire), ważny do 02.2011, zużycie minimalne, na pewno zostało 95% jak nie więcej. 2. Isa Dora, cienie "Eye shadow quartet" plaetka nr 56 "coffe blends", kupiona miesiąc temu, każdy kolor tylko spróbowany (ecru, jasno-szary, jasno-brązowy, ciemno-brązowy) 3. Dermacol, odcień 211 (b.jasny), ważny do 03.2011, zostało chyba 99%. Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2008-09-16 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP Toleriane podkład, Isa Dora cienie "czwórka", Dermacol jasny
cos u mnie za LRP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Carmelka - interesują mnie tylko kosmetyki, za ciuszki podziękuję.
Irsin - u ciebie mozaika Avene lub tusz Lancoma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() wstepnie interesuja mnie cienie isa dora. czy masz moze foto? i czy znajdziesz cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u ciebie interesowałyby mnie próbki: Lancome, Ô de Lancome, miniaturka 7,5 ml Lalique: Amethyst, edp 1 ml Guerlain: My Insolence, edt 1 ml Lancome: Magnifique, edp 1,5 ml Estee Lauder: Sensuous, edp 1,5 ml La Roche Posay: Redermic, skóra normalna i mieszana, 1x1,5 ml SVR: Rubialine, Dermo - Nettoyant Gelee Micellaire (żel micelarny do oczyszczania skóry naczynkowej), 2x15 ml Nepentes: Emolium Krem, 5 ml Nepentes: Emolium Kremowy żel do mycia, 7 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hmm, na zdjeciu mi sie podobaja
![]() postaram sie sprawdzic jeszcze w perfumerii (dzis lub jutro), jesli beda. wszystkie probki bys chciala? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę oddać mozaikę bo tuszem kuszę Idiaminkę ,może jeszcze coś dobierzesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przeczytałam, że szukasz jasnych podkładów: ja mam słynną Kolastynę Satin Make up, odcień jasny beż - mogę Ci dołożyć jako gratis, bo u mnie ltylko eży w kosmetyczce. ważny do 08.2009, kupiony wiosną tego roku, ciężko stwierdzić ile zostało, bo go trochę używałam, ale na porządne spróbowanie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oddalabym Ci bez problemu miniature Ô de Lancome + wszystkie wymienione przez Ciebie probki pielegnacji (ew. cos dorzuce
![]() dzis nie znalazlam cieni ale jutro bede w miejscu z kolorowka isa dory, wiec wieczorkiem dalabym Ci znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, rozumiem
![]() ale oprocz probek jest jeszcze miniatura o de lancome ![]() jutro sie odezwe to pokombinujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ok , ja jestem chętna
![]() Nie umiem niestety robić odlewek/próbek perfum. A i próek jako takich nie posiadam ![]() może szukasz jeszcze czegoś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Isa Dora, cienie "Eye shadow quartet" plaetka nr 56 "coffe blends", kupiona miesiąc temu, każdy kolor tylko spróbowany (ecru, jasno-szary, jasno-brązowy, ciemno-brązowy) ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie cienie Isadora.Jeśli szukasz próbek perfum to mam:
-Dior Addict niecałe 2 ml -Lancome Magnifique niecałe 2 ml -Lolita Lempicka L(słynne ciasteczko)ok 3\4 z 2 ml; -Amor Amor Cacharel troszkę większa połowa z 2 ml; -najnowszy ogródek monsunowy Hermesa,Un Jardin Apress La Mousson,ok 3\4 z 2 ml. -J'adore L'Absolu Dior 1,5 ml -Demeter Paperback nie znam pojemności fiolki,ale na porządne testy wystarczy i mam tez miniaturki Avene kremów w wątku. Wszystkie próbki sa robione,bez atomizerków. Interesowałoby Cię coś? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-15 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Pippi,
sprawdzilam cienie. podobaja mi sie. nie chce mi sie targowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z mojej strony wymiana aktualna. Jeśli nadal jesteś zainteresowana to napisz swój adres na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
daj te próbeczki pielęgnacji, tak jak wyżej (z tym, Redermica i micele tylko po 1) + dorzuć jakieś małe perfumiątko i jesteśmy kwita. nie jest to biznes stulecia, ale inaczej coś by mnie gryzło, sumienie czy cuś ... ![]() Jeśli Ci to odpowiada, to zapraszam do wymiany adresów na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mariola 13, Kaczina, Zielona 30 - dzięki za zainteresowanie, ale chyba już jest po sprawie.
Pozdrawiam i życzę satysfakcjonujących wymianek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Pippi
![]() to teraz sie bedziemy w druga strone targowac ![]() ![]() proponuje: Lancome, Ô de Lancome, miniaturka 7,5 ml La Roche Posay: Redermic, skóra normalna i mieszana, 1 x1,5 ml (moge dac x 2?) SVR: Rubialine, Dermo - Nettoyant Gelee Micellaire (żel micelarny do oczyszczania skóry naczynkowej), 1x15 ml Nepentes: Emolium Krem, 5 ml Nepentes: Emolium Kremowy żel do mycia, 7 ml + do tego dorzuce jeszcze jakie probki kosmetykow nuxe ![]() Jesli taka konfiguracja Tobie odpowiada to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.