![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wiżanki z małymi stópkami -ZAPRASZAM
Witajcie
![]() Ponieważ mam bardzo mały rozmiar buta 33,34,35 zalezy, a nie moge znaleźć fajnych butów na obcasie w Polsce znalałam 2 stronki z których można je zamówić. Czy jest ktoś zainteresowany???? Ja na pewno bym zamówiła, jedna moze nawet 2 pary pod koniec kwietnia ![]() www.petitfeet.co.uk www.barratts.co.uk ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Oczywiście są na nich też inne rozmiary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiżanki z małymi stópkami -ZAPRASZAM
33??!!
![]() ![]() ![]() Ja mam 35 i mi ciężko znaleźć buty. Jeju, ile masz wzrostu? No aż trudno uwierzyć ![]()
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hehee
![]() ![]() ![]() ![]() Czy byłabyś chętna na jakiś zakup z tych stronek?? Twój Rozmiarek też tu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cześć,ja mam 35 cm i też strasznie cieżko znależć mi idealnie dopasowane buty,dlatego najczęściej kupuje 36
![]() Zadumana coś mi sie stronka nie ładuje z linków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ojej, to współczuje
![]() Poszperam na tych stronkach trochę ![]() Sandałki, baleriny zawsze rozmiar 35 ![]()
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com Edytowane przez WszystkoJedno Czas edycji: 2009-03-12 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ira21 to spróbuj wpisać adres u góry w matce google
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WszytkoJedno znam ten ból uwierz ![]() ![]() ![]() Na tej stronce sa wszytkie rozmiary nawet te bardzo duze ale temat nazwalam tak bo pomyslaam ze moze pomoge osobom z malymi stópkami ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zadumana Czas edycji: 2009-03-12 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja mam 34 ale jakos sobie radze, wszystkie buty mam za duze bo zawsze kupuje 36 jak sie uda to 35. Buty kupuje tylko w anglii bo u nich rozm 3 pasuje na mnie idealnie, a na tej str wypatrzylam swietne buty!
http://www.petitfeet.co.uk/webapp/wc...-1_58951_13057 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja kupiłam bardzo podobne olalola24 jak byłam w UK w kolorku karmelowym i tez z takim zapinaniem, musze ci powiedziec ze sa bardzo praktyczne, oczywiście tez za duze troche ale jak zakładam do rurek to super sie prezentuja
![]() ![]() Ja bym chciala teraz kupic moje upragnione open toe ![]() ![]() ![]() Te kilka par jest przecudne jak dla mnie ![]() Edytowane przez Zadumana Czas edycji: 2009-03-12 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jeśli któraś z was byłaby chętna do kupna to proszę od razu pisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ZA CHOLERE NIE MOGĘ OTWORZYĆ STRONY
![]() te czarne są świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
To może wyśle ci linka jeszcze raz
![]() http://www.barratts.co.uk/webapp/wcs...18451_-1_10553 http://www.petitfeet.co.uk/webapp/wc...132_-1_1_13057 prosze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie mam małych stóp ,ale strona nie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
u mnie strony działają normalnie.
Chętnie zamówiłabym tam buty, ale nie wiem jakiemu rozmiarowi odpowiada moja stopa - w numeracji Ryłko mój rozmiar to 33,5 Najbardziej podobają mi się te: http://www.barratts.co.uk/webapp/wcs...-1_74505_10553 (tak już pod kątem sukienek ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
krycha? jaka jest dł Twojej stopki??
![]() ![]() Ciesze sie ze jestes chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mogę zrobić wam to zamówienie bo moja ciocia też ma rozm 35 i chętnie by coś z tych stronek pewnie kupiła... ![]() A tak swoją drogą nr 35 to jaki to jest w rozmiarówce brytyjskiej?? teraz widze że ta jedna stronka Petit Feet nie wysya do polski ... i ta druga też ....
Edytowane przez Eary Grel Czas edycji: 2009-03-12 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Barratts nie wysyłą do polski
![]()
#18 |
Zadomowienie
|
juz otworzylam w explorerze
bardzo fajne niektóre butki,chyba sie skusze na jakies,ciekawa jestem co i jak z rozmiarówka dokladnie,dl wkladki i reszta |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki właśnie znalazłam rozmiarówki tej firmy, są na ich stronie oj ja głupia a maila chciałam wysyłać prosze w linku sa informacje na temat rozmiarów
![]() ![]() http://www.barratts.co.uk/webapp/wcs...0055&langId=-1 Tak oni nie wysyłaja do Polski, ale mogłybysmy poprosić jakąś wiżanke która mieszka w UK zeby zamowila na tamtejszy adres a ona by wysłała do Polski, czytalam np na watku River Island ze iżanki w ten sposób sobie pomagają. Oczywiście jakby sie ubierało kilka osób chętnych to zgłosimy to do modelatora itd. Ja nie wiem jak to działa ale przy odrobinie checi damy rade dziewczyny ![]() ![]() Edytowane przez Zadumana Czas edycji: 2009-03-12 o 12:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Oba te sklepy nie wysyłają do polski
![]() Nie wiem czy osoby mające rozmiar 35 nie będo miały rozmiaru 5 na VS ![]() Kupowała już któraś z was buty na VS??
#22 |
Rozeznanie
|
Moge wam powiedziec ze ja kupiłam buty w Anglii rozm 3 i jest to typowe 36 sa na mnie tylko troszke za duże. Myśle ze rozmiarówka która tu podaja jest standardowa angielska.
Ja zamówie rozmiar 1 bo mam na prawde mała noge i wiem ze ten 33 bedzie ok ![]() Zmierze ile ma ten but którego kupiłam i wstawie zdejcie to zobaczycie. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zadumana Czas edycji: 2009-03-12 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
oj ja też mam malutką stopkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ja kupując buty w anglii ( obcas 8 cm) kupiłam rozmiar 3
mam stopę dlugości 21,4cm, ame mam dosc szeroką stopę, więc nie odpowiadają mi czuby-szerokie palce mam w polsce adidasy noszę 35-36 ( nike 36, puma 37) w primarku balerinki rozmia 3 są lekko ciasne, z kolei 4 za duze ![]() moze to cos pomogło komus ![]() szpilki w polsce noszę 34, ale to własnie z powodu tych palców ( po prostu palce mam prawie w poziomej linii, cos jak płetwa ;D więc jak ktos nosi 35 w polsce myslę ze 3 byłoby dobre
#25 |
Rozeznanie
|
Tutaj jest kalkulator, który przelicza rozmiar na inne rozmiary, długośc stopy w cm i inches może to też troche pomoże
![]() ![]() ![]() http://www.etoolsage.com/converter/S...34&SizeKind=16 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spodobał mi się też jeszcze jeden sklep: www.smallfeet.co.uk
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moim skromnym zdaniem wątpie żeby taka osoba się znalazła
![]() do sprzedających na allego owszem można pisać i oni mogą coś kupić ale oczywiście nic za darmo ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Takie kupiłam UK jak byłam tylko nie pamiętam nazwy sklepów, zmierzyłam i maja 22,8 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym ja już kupiłam w sklepie on-line buty Ryłko, które do najtańszych nie należą - buty wiosenne: 199zł + koszt przesyłki i nie jestem nimi zachwycona. Tak więc warto spróbować - a jak udałoby się mi kupić fajne butki z UK, to prawdopodobnie wracałabym do tej formy zakupów. Oczywiście, jeżeli pomysł nie wypali to prócz odrobiny czasu nic się nie straci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.