|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
YR wysyłkowo
Czy Ktoś realizował już może nową ofertę z tą torbą weekendową? Bo jestem ciekawa jaka ona jest
![]() ![]() ![]() Jeżeli Ktoś coś wie na ten temat, to proszę o relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: YR wysyłkowo
Jak znowu torba weekendowa
![]() Wczoraj dostałam ofertę, a właściwie dwie oferty: jedną z jakąś czerwoną kosmetyczką, a drugą z jakimś cholernym zegarkiem "na częściach szwajcarskich" - brzmi mniej wiecej jak "rosół na kościach" lub "zupa na gwoździu: Poza tym Babcia dostała ofertę promocyjną nowej serii kosmetyków energizujących z pro-retinolem a ja znów jakieś fitohormony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak oni to wysyłają? Może jakąś pomroczność mają, czy co? Zaraz do nich zadzwonię i nawrzucam kulturalnie ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
przy okazji pozwolcje że zapytam..na jakiej stronie mozna zamowic kosmetyki YR ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hela ty się nie nerwicuj, bo zmarszczek dostaniesz i bez porządnego liftingu sie nie obędzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Re: YR wysyłkowo - do Teofano
Na moje zmarszczki to już nawet Święte Boże nie pomoże, co dopiero YR...
![]() Nie miałam na myśli oferty z budzikiem ale z zegarkiem na rękę w kolorze srebrnym. Szczerze mówiąc, wolałabym torbę ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Helena napisał(a):
>Poza tym Babcia dostała ofertę promocyjną nowej serii kosmetyków energizujących z pro-retinolem a ja znów jakieś fitohormony Jak chcesz, to Ci wyślę tę ofertę, bo ona jest właśnie z torbą i serią energizującą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, Babuniu
![]() Właśnie wczoraj dostałam trzecią ofertę z torbą weekendową. Mam więc cztery oferty: - ze srebrnym zegarkiem - z czerwonym kuferkiem - z torbą weekendową - specjalną z Księgi Urody z kosmetykiem gratis Jak to Misiek wczoraj zobaczył, to mu kaczka stanęła w gardle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.